Dünya 1920 ve 1941'e ait! Rus lider Vladimir Putin hakkında akılalmaz iddia

1920 ve 1941'e ait! Rus lider Vladimir Putin hakkında akılalmaz iddia

Paylaş
1920 ve 1941'e ait! Rus lider Vladimir Putin hakkında akılalmaz iddia

Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı işgalin ardından Batı medyası, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i yakın markaja aldı. Putin hakkında çıkan son iddia ise akıl alır cinsten değil.

Posta.com.tr | Rus lider Vladimir Putin, Ukrayna'ya başlattığı işgalin ardından Batı medyası tarafından yakından takip edilmeye başlandı. 70 yaşındaki dünya lideri hakkındaki yeni komplo teorisi şaşkınlık yaratıyor.

Haberin Devamı

Tarih meraklılarının bulduğu 1920 ve 1941 yıllarına ait fotoğraflardaki kişilerin Putin'e olan benzerliği, Rus liderin bir 'zaman yolcusu' olduğu şüphelerini doğurdu.

Siyah beyaz fotoğraflar, Putin'in gençliğine son derece benzeyen Rus askerleri gösteriyor. 1941'e ait olan fotoğraf, İkinci Dünya Savaşı'ndaki bir Sovyet askerine ait. 1920'ye ait olan fotoğrafın ise Birinci Dünya Savaşı'ndan iki yıl sonra çekilmiş.

Eski bir KGB ajanı olan Vladimir Putin'in 'zaman yolcusu' olduğu teorilerinin yanı sıra, kimilerine göre Rus lider aynı zamanda ölümsüz.

DUBLÖR TEORİSİ

Putin'le ilgili bir başka komplo teorisi ise dublör kullanması. Rus liderin kısa aralıklarla katıldığı bazı toplantılara tamemen farklı bir görüntüyle yer alması, dublör kullandığı yönündeki söylentileri artırıyor.

Haberin Devamı