Dünya 2 günde 5 Türk öldü

2 günde 5 Türk öldü

Paylaş
2 günde 5 Türk öldü

Avusturya'da 2 günde 5 Türk çeşitli nedenlerle hayatını kaybetti

Avusturya’da 2 gün içerisinde 5 Türk yaşamını yitirdi. İlk üzücü haber ülkenin en batısındaki Vorarlberg eyaletinden geldi. Türkiye’den tatilden dönen Kayserili Tekir ailesi geçirdikleri trafik kazası sonucu aile fertlerinden 3’ünü kaybetti.

Haberin Devamı

Viyana yakınlarında meydana gelen diğer bir kazada ise 1 Türk yaşamını yitirdi.

Bir Türk genci de Tuna nehrinde boğularak can verdi.

CENAZELERİ KAYSERİYE GÖNDERİLDİ

Kayserili Tekir Ailesi otomobilleriyle gittikleri tatilden dönüşte Bregenz şehri yakınlarında kaza yaptı. Kazada Selim Tekir ve kızları Ayten Tekir (15) ve Şerife Tekir’i (12) yaşamını yitirirken eşi ve oğlu ağır yaralandı. Cenazeler Kayseri’ye gönderildi.

2 GENÇ BİRLİKTE GİTTİLER

Üniversiteye kayıt yaptırmak için Avusturya’ya dayısının otomobili ile gelen 19 yaşındaki İzmirli Beyza Şenonay da kaza sonucu yaşamını yitirmişti. Serinlemek için girdiği Tuna nehrinde boğularak can veren 20 yaşındaki İsa Sinan Kocakoç ise staj yapmak için 3 aylığına Viyana’ya gelmişti.

Haberin Devamı

Biri 19 diğeri 20 yaşında olan iki vatandaşımızın cenazeleri aynı araç ile havaalanına götürüldü. Viyana’daki Müslüman mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından Beyza Şenonay İzmir’e, İsa Sinan Kocakoç ise Ordu’ya gönderildi.