Dünya 2 kızını bıçakladı, polisleri aradı! Canavar annenin telefon görüşmesi kan dondurdu

2 kızını bıçakladı, polisleri aradı! Canavar annenin telefon görüşmesi kan dondurdu

Paylaş
2 kızını bıçakladı, polisleri aradı! Canavar annenin telefon görüşmesi kan dondurdu

ABD’de velayetlerini kaybettiği 2 kızı ile buluşma gününü sabırsızlıkla bekleyen anne, kızlarını terk edilmiş bir eve götürdü. Burada 2 kızına da bıçakla saldıran anne birini öldürürken diğeri için telefonda yardım istedi. Yaşanan kan donduran olay ülkeye damga vururken 33 yaşındaki annenin mahkemedeki sözleri şoke etti.

Derleyen: Ömer Faruk Ekinci | 1977’de ABD’nin Teksas eyaletinde dünyaya gelen Debra Jeter, oldukça normal ve sağlıklı bir gençlik dönemi geçirmişti. Debra, genç yaştayken tanıştığı Lester Jeter ile dünya evine girmeye karar verdi.

Haberin Devamı

Kiersten ve Kelsey isminde iki çocuğu olan çiftin ilişkisinde her şey yolunda gidiyordu. Ne yazık kı sıra süre içinde Jester ailesinin evinde sorunlar baş göstermeye başladı.

Debra, kızı Kiersten'i istismar ettiği sebebiyle 2004 yılında bir süre akıl hastanesinde yattığı iddia edilse de bu suçlamalar daha sonra düştü. 2009 yılında ilişkiyi sonlandırma kararı alan Lester, Debra’ya boşanma davası açtı.

2004 ile 2009 arasında oldukça zarar gören ilişki, Debra’yı da oldukça kötü etkilemişti. Lester’ın boşanma davasını açmasından kısa süre sonra 2009 yılının mayıs ayında Debra, kızlarının önünde intihara kalkıştı. Sağ kurtulan Debra, akıl hastanesine kaldırıldı. Bu süre içerisinde Lester’a kısa süreli velayet verildi.

Haberin Devamı

“YAŞASIN! ANNEMİ GÖRECEĞİM”

Debra hastaneden çıktığı zaman ise görülen davada Debra’nın da kızlarını görmesi gerektiği ancak bunun bir gözetmen aracılığı ile yapılması gerektiği kararı verildi. Debra, kızlarından 15 gün ayrı kaldıktan sonra onlara bir sürprizi olduğunu söyleyerek onları Teksas kırsalındaki terk edilmiş bir eve götürdü.

12 yaşındaki Kelsey o gün sosyal medya hesabından “Yaşasın! Yarın annemi göreceğim” şeklinde bir paylaşım yapmıştı. Ne yazık ki 5 Haziran 2009’da gerçekleşecek bu buluşma, mutlu bir buluşma olmayacaktı.

Terk edilmiş bir çiftlik evinin banyosunda Jeter bıçağını çekti ve önce 13 yaşındaki Kiersten'e saldırdı. Annesi ona saldırırken, Kiersten kız kardeşine koşması için bağırdı. Jeter, Kiersten'ı hareket edemeyecek halde bıraktı ve Kelsey'in peşine düştü. 12 yaşındaki küçük kızı da hızla yakalayan Debra, onun da boğazını kesti. Kelsey hemen hayatını kaybetse de ablası Kiersten yerde kan kaybetmeye devam ediyordu.

POLİSİ ARAYIP HER ŞEYİ İTİRAF ETTİ

Aynı akşam saat 21.00 sularında polisi arayan Debra, yalnızca 3 saat önce aldığı kızlarını öldürdüğünü söyledi. Görüşme boyunca Debra, yerde can çekişen Kiersten'in sağlığına neredeyse tamamen kayıtsız kaldı.

Debra ile polislerin görüşmesi esnasında arka planda Kiersten’in homurdanmaları duyuldu. Debra ise kızına ‘Dayan’ diyordu. Telefondaki görevlilere, “O kurtarılmak istiyor ve ben bunu şu an yapamam. Çok uzun süredir kan kaybediyor. Çoktan ölmüş olması gerekirdi değil mi? Bekle, ne dedin kızım? Acil servis ile telefondayım. Lütfen acele edin” dedi.

Haberin Devamı

Polis ekipleri olay yerine vardıklarında Debra, evin önündeki yolda onları karşıladı. Elindeki bıçağı bıçağı bırakarak teslim oldu. Evin içine giren ekipler, Kelsey’in cansız bedenini bulurken Kiersten’in zar zor hayata tutunmaya çalıştığı fark edildi.

UÇAK HASTANEYLE HEMEN MÜDAHALE EDİLDİ

Acil şekilde uçak hastane ile Dallas bölgesine gönderilen Kiersten’e burada müdahale edilmeye başlandı.

Debra Jeter, kızlarına saldırdığına ve cinayeti itiraf etti ancak polis olaylara sebep olarak motivasyonu bulmakta zorlanıyordu. Sonunda onları görmesine izin verildiğinde bu kadını kendi çocuklarını öldürmeye iten neydi?

Duruşma sırasında Jeter, kendisine yöneltilen suçlamaları kabul ederek eylemlerinin kısa süre önce boşanmasından kaynaklandığını söyledi. Ailesinin dağılmasıyla baş edemediği söyleyen Debra, intihar girişimi başarısız olduktan sonra daha da sert bir yaklaşım benimsediğini anlattı.

Haberin Devamı

Debra Jeter, belki de kendisini idam cezasından kurtaracak anlaşmayı kabul etti ve henüz 33 yaşındayken şartlı tahliye olmaksızın ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Saldırıdan neredeyse 1 yıl sonra Lester Jeter ve saldırıdan kurtulan kızı Kiersten, Debra’yı hapishanede ziyarete gitti. Yaptıklarından dolayı pişman olduğunu söyleyen Debra, eski eşinden hala nefret ettiğini de belirterek tüm bunların velayet davaları yüzünden olduğuna dikkat çekti.