Dünya 2 yaşındaki çocuk aniden kör oldu! Şiddetli enfeksiyon kabusu

2 yaşındaki çocuk aniden kör oldu! Şiddetli enfeksiyon kabusu

Paylaş
2 yaşındaki çocuk aniden kör oldu! Şiddetli enfeksiyon kabusu

Birleşik Krallık'ta yaşayan 2 yaşındaki kız çocuğu, aniden görme yetisini kaybedince acilen hastaneye kaldırıldı. Küçük çocuğun yaşadığı olay, ailelere korku saldı. Zira şiddetli bir enfeksiyondan muzdaripti.

Posta.com.tr | Theodora Midgley adlı 2 yaşındaki kız çocuğu, kasım ayında aniden 'hiçbir şey göremediğini' söyledi. Küçük kızın görme yetisini tamamen kaybetmesine neden olan 'tuhaf olay' ailesini korkuttu. Küçük kız, annesi tarafından derhal hastaneye götürüldü. Hastanedeki doktorlar, küçük kızın hastalığını bulabilmek için bir dizi test yapmaya başladı. En sonunda neyin yanlış olduğunu buldular. 

Haberin Devamı

Küçük kızın babası Joe, "Kasım ayının sonlarında Theodora'nın annesinden bir telefon aldım ve bana onu hastaneye götürdüğünü, benim de hemen gelmemi söyledi. Olabildiğince çabuk oraya gittim" diyor. 

Kızımın görme yetisini kaybettiğini ve hiçbir şey göremediğini söylediler. Onu sakin tutmak için elimizden geleni yapıyorduk. Aklınıza gelebilecek her testi yaptılar ki bu, 2 yaşındaki bir çocuk için korkunçtu.

Küçük kızın testlerinde bazı anormallikler ortaya çıktı. Joe, sağlık görevlilerinin ani körlüğe neden olan şeyin bir tür enfeksiyon olduğunu düşündüklerini söyledi. 

Yine de her şey korkunçtu. Ne olacağından emin değildik ama doktorlar ve hemşireler gerçekten endişelerimizi gidermeye yardımcı oldular.

Haberin Devamı

ŞİDDETLİ ENFEKSİYON

Küçük kızın şiddetli bir enfeksiyon geçirdiği ortaya çıktı. Enfeksiyon, ilginç bir şekilde görme yetisini kaybetmesine neden oldu. Doktorların uyguladığı tedavi yöntemi sayesinde küçük kızın görme yetisini yeniden kazandığı belirtiliyor. 

Aile şimdi Theodora'ya yardım edenlere teşekkür etmek için yardım etkinliği düzenliyor. Bu etkinlikte toplanan bağışlarla hastanenin çocuk bölümüne yeni ekipmanlar alınacak.