Dünya 2 yıllık komanın ardından saldırganın adını vermişti... Flaş gelişme

2 yıllık komanın ardından saldırganın adını vermişti... Flaş gelişme

Paylaş
2 yıllık komanın ardından saldırganın adını vermişti... Flaş gelişme

Uğradığı saldırı sonucunda komaya giren 51 yaşındaki Wanda Palmer, geçtiğimiz günlerde uyanmıştı. Ona saldıran kişinin 55 yaşındaki ağabeyi Daniel Palmer olduğunu söyleyince polisler derhal çalışma başlatmış, saldırganı gözaltına almıştı. Gözaltındaki saldırgan, 'gizemli bir şekilde' hayatını kaybetti.

ABD'de yaşayan Daniel Palmer, Haziran 2020'de kız kardeşi Wanda'yı pala ve baltayla öldürmeye teşebbüs etmişti. Kız kardeşi ise ağır yaralanmış, 2 yıllık komanın ardından uyanıp saldırganın adını vermişti. Bu ayın başlarında Charleston'daki Güney Merkez Bölge Hapishanesi'ne götürülen Daniel, gözaltında tutuluyordu. Gözaltı süresi boyunca yetkililerle hiçbir şekilde işbirliği yapmayan Daniel, sağlık kontrollerinin ardından Charleston Bölgesi Tıp Merkezi Genel Hastanesi'ne götürüldü ve gizemli bir şekilde öldüğü açıklandı.

Haberin Devamı

Yetkililer, Daniel'ın ölüm nedenini intihar olarak açıklamadı. Ayrıca ölümüne dair başka ayrıntılar da vermedi. 

Kız kardeşinin komadan uyanmasının ardından polisler Daniel'ı yakalamak için harekete geçmişti. Daniel, polisleri gördüğü zaman çok şaşırmış, kız kardeşinin yaralanması hakkında herhangi bir ilgisi olduğunu reddetmişti. 

Görgü tanıkları, Wanda'nın saldırıya uğradığı gece Daniel'ın da kız kardeşinin karavanının ön kapısında görüldüğünü ifade etti.

OLAYIN GEÇMİŞİ

ABD’nin Batı Virginia eyaletinde iki yıl önce uğradığı saldırı sonucu girdiği komadan uyanan 51 yaşındaki Wanda Palmer, polise kendisine saldıranın 55 yaşındaki ağabeyi Daniel Palmer olduğunu söyledi. Saldırı nedeniyle beyin hasarı bulunan Palmer’ın konuşabildiği ve erkek kardeşini saldırgan olarak teşhis edebildiği aktarıldı.

Haberin Devamı

Jackson County Şerif Departmanı tarafından yapılan açıklamada, Palmer’ın Haziran 2020'de evinde dövüldükten sonra "ölüme terk edildiği” belirtilerek, Batı Virginia’daki New Martinsville'de bir hastanede komada olduğu aktarıldı. Açıklamada, Palmer'ın kardeşi Daniel Palmer'ın Cottageville yakınlarında kız kardeşini cinayete teşebbüsten tutuklandığı ve hakkında suç duyurusunda bulunulduğu belirtildi.

Yerel basında yer alan haberlerde, Palmer’ın vahşice saldırıya uğradığı ifade edilerek, yetkililerin onu bulduklarında öldüğünü düşündükleri aktarıldı.