Dünya 20 ineği kan dökülmeden parçalandı! Avustralyalı çiftten tek bir nedeni işaret ediyor

20 ineği kan dökülmeden parçalandı! Avustralyalı çiftten tek bir nedeni işaret ediyor

Paylaş
20 ineği kan dökülmeden parçalandı! Avustralyalı çiftten tek bir nedeni işaret ediyor

Avustralyalı çiftçi aile çok sayıda ineğini gizemli bir şekilde parçalanmış halde buldu. İşin ilginç yanı ortada hiçbir kan izi ya da salgınlara ait bir işaret yoktu. Çiftin ineklerini katledenlere dair ilginç bir teorisi var.

Posta.com.tr| Avustralyalı Judy ve Mick Cook çiftinin ineklerinden biri 2018'de saldırıya uğradığında hayatlarının şokunu yaşadı. Queensland'dek çiftliklerinde şehirden uzak bir yaşam süren çift, ineklerinin memelerinin, kulaklarının ve dilinin inanılmaz bir hassasiyetle vücudundan ayrılmış olduğunu gördü. 

Haberin Devamı

Hiçbir yerde kan izi yoktu ve çift fark etmeden ineğin organları kesilmişti. 

ABC News'e konuşan Mick, "Tıpkı ameliyatla çıkarılmış gibiydi. Çok keskin bir bıçakla bile bu kadar düzgün bir iş yapamazdım. Kesinlikle bunu yağan bir hayvan değildi" dedi ve şu detayları verdi:

İlk başta zehirlenmiş olabileceğini düşündüm ama sonra yanına yaklaştım. Organlarının eksik olduğunu gördüm. Kan yoktu, parçalandığı yerde boğuşma izi yoktu. Ölmüştü. Bunun yapılması için bir neden yoktu. İnsanların ineğin bu parçalarına ihtiyacı yok. En kötü düşmanınızın bile başına böyle bir şeyin gelmesini istemezsiniz.

Çift, 2018'deki ilk tüyler ürpertici bulgularının ardından aynı şekilde 20 kadar ineklerini daha yıllar içinde ölü bulduklarını söyledi. 

Temsili görsel

Judy, "Bu nasıl olabilir? İnekleri kaldırani indiren ve iz bırakmayan bir şeye sahip olmalılar. Tek açıklama uzaylılar" diyerek gizemli ölümlerin olası suçlusunun uzaylılar olduğunu açıkladı. 

Çift, geceleri çiftliklerinin yakınlarında zaman zaman garip ışıklar gördüklerini söyledi. 

Haberin Devamı

Judy, "Işıklar yukarı ve aşağı iniyor. Sonrasoluyor ve tekrar parlıyor. Ardından tekrarlıyor" dedi. Judy ayrıca diğer ineklerin sakatlanan ineklerden kaçtıklarını ve mesafelerini koruduklarını söyledi. 

Çift ilk ölen ineklerini keşfettiklerinde yerel bir veteriner, organlarının kesilip çıkarılma şeklinin çok garip olduğunu söylemişti. ABC'ye konuşan veteriner David Lemmon, memelerin, kulakların ve dilin değerli bile olmadığını söyledi. 

Ben büyük ve küçük tüm hayvanlarla ilgileniyorum. Bunun için herhangi bir açıklama düşünemiyorum. Bu normal bir insan davranışı değil. Tuhaf ve hastalıklı bir şey. Bunu yapan kişinin akli dengesinin yerinde olmadığını söyleyebilirim.