Dünya 2047'den geldiğini iddia etti! 'Zaman yolcusu' kanıt olarak dövmesini gösterdi

2047'den geldiğini iddia etti! 'Zaman yolcusu' kanıt olarak dövmesini gösterdi

Paylaş
2047'den geldiğini iddia etti! 'Zaman yolcusu' kanıt olarak dövmesini gösterdi

Kendilerine Mike Williams adını veren iki adam zaman yolcusu olduklarını ve 2047'den geldiklerini iddia ediyor. Her iki adam da zaman yolcusu olduklarını ilginç bir işaretle kanıtlamaya çalışıyor.

Posta.com.tr | İki adam, çektikleri YouTube videosunda farklı yıllardan günümüze geldiklerini ve "gerçek hayattaki zaman yolcuları" olduklarına dair "kanıtlara" sahip olduklarını iddia ediyor. İkisinin de isminin Mike Williams olduğunu söyleyen adamlar, geçmiş ve gelecekten geldiklerini ve birbirlerini bulduklarını söylüyor. 

Haberin Devamı

Her ikisinin de aynı kişi olduğunu ancak farklı zaman dilimine ait olduğunu söyleyen adamlar, diğer insanların onları baba ve oğul sandıklarını öne sürdü. Ancak Mike Williams'lar aynı kişi olduklarını kanıtlayabileceklerini iddia ediyor. 

Genç Mike, "Üniversiteden eve geldim, yaşlı Mike'ı koltuğumda otururken gördüm. Çok korktum. Kaçmak istedim. Bana, çok az kişinin bildiği için sadece aile üyelerimin taktığı takma isimle seslendiğinde şaşkınlıktan donup kaldım. Beni ikna edecek kanıt gösterebileceğini söyledi. O benim gelecekteki halim. 18 yaşımdayken bir kedim vardı ve o kediyi çok seviyordum. Elime bu dövmeyi yapmaya karar verdim" diyerek sadece kendisinde olan dövmenin yaşlı Mike'ta da olduğunu söyledi. 

Haberin Devamı

Videoda yüzleri ve sesleri sansürlü olarak verilen iki Mike,  2047 yılından 2022 yılına nasıl geri döndüklerini anlattı. Gelecekten geldiğini söyleyen Mike, o anları şöyle anlatıyor:

4 Ocak 2047'de hayatımın en zor kararını verdim. İcatlarımdan bazılarını, gelecekten bazı ekipmanları aldım. 2022 futbol ve basketbol maçlarını, tüm icatlarımın çizimlerini ve açıklamalarını kopyaladım. 022'ye geri dönüp yanımdaki her şeyi genç 'ben'e vermeye ve böylece tüm geleceğimi değiştirmeye karar verdim. Oluşturduğum zaman makinesini kullandım ama dönmeden önce dönüş makinesinde kendi kendini yok etme işlevini açtım ve 2022'ye geri döndüm.

Video 8 binden fazla izlenerek zaman yolculuğu teorisyenlerinin ilgisini çekti.