Dünya 22 yıllık kardeş hasreti

22 yıllık kardeş hasreti

Paylaş
22 yıllık kardeş hasreti

Rus süper model Natalia Vodianova, evlatlık verilen kardeşinin izini DNA uygulaması sayesinde buldu. İki kardeş hasret gideriyor.

Rus süper model Natalia Vodianova (40) otizmli kardeşi Oksana’dan yola çıkarak yaptığı yardım kampanyalarıyla biliniyor. İki kız kardeşi olduğu sanılan modelin bir kardeşi daha olduğu ortaya çıktı. Vodianova, kardeşi Jenna ile kavuşma hikayesini Vogue dergisine anlattı. Rusya’da yoksul bir evde büyüyen model, annesinin dördüncü çocuğuna hamile olduğunu öğrenince onu büyütemeyeceğini söyledi. O yıl 14 yaşındaydı. Annesini doğacak çocuğu evlatlık vermeye ikna etti. Maria Mashinka adlı kardeşinin evlatlık işlemleri sürerken modelin hayatı da değişmeye başlamıştı.

Haberin Devamı

ÖZEL DEDEKTİF TUTTU

Paris’e davet edilmişti. Bu noktadan sonra tam bir ‘Külkedisi’ masalı yaşayacaktı. Maddi olarak kendini kurtardığını anladığı gibi kardeşini aramaya başladı. Rusya’da evlatlık işlemleri katı kurallara bağlıydı. Özel dedektif tuttu. Ama Maria çoktan bir aileye verilmişti. Model onu aramaktan vazgeçmedi. 2016’da bir DNA uygulamasına üye oldu. Kan örneğini verip kaydoldu. İşte o uygulama sayesinde kayıp kardeşiyle eşleşti. ABD’de bir aileye evlatlık verilip Jennifer Burns (Jenna) adını alan Maria da bu uygulamayı kullanıyordu. Geçen yıl iletişime geçen iki kardeş, Vodianova’nın Jenna’yı Paris’e davet etmesiyle buluştu. Yılların acısını çıkarıyorlar.