Dünya Kalacak yerleri yoktu! 3 günde 2 kez kurtarıldılar

Kalacak yerleri yoktu! 3 günde 2 kez kurtarıldılar

Paylaş
Kalacak yerleri yoktu! 3 günde 2 kez kurtarıldılar

Suriyeli Dima Macid ve kocası depremde evlerinden hafif yaralı olarak çıkmayı başarmıştı. 7 aylık hamile Dima Macid yaşadığı panikle doğum yaptı. Ağır hasarlı evlerine döndüler. 3 gün sonra ev başlarına yıkıldı. Aile bu kez enkaz altından kurtarıldı.

Suriye Afrin'e bağlı Cinderes'te yaşayan 7 aylık hamile Dima Macid ile kocası Abdul Macid 6 Şubat'ta Kahramanmaraş Pazarcık'ta meydana gelen depreme evlerinde yakalandı. Evleri ağır hasar gördü. Karı-koca kendi çabalarıyla hafif yaralı olarak evden çıktı. Ancak Dima Macid'in yaşadığı panik, doğumun başlamasına yol açtı. Hemen Afrin merkezinde hastaneye götürüldü.

Haberin Devamı

KALACAK YER YOKTU

Dima Macid, burada Adnan adını verdiği bir erkek bebek dünyaya getirdi. Anne ve bebek aynı gün hastaneden taburcu edildi. Kalacak yerleri yoktu. Bu yüzden hasarlı evlerinde kalmaya başladılar. 3 gün sonra ev kendiliğinden çöktü. Aile bu kez enkaz altında kaldı. Arama kurtarma ekipleri tarafından enkazdan çıkarıldılar. Adnan bebek hastanede tedaviye alındı. Dima ve kocası Abdul Macid ise artık çadırda kalıyor.