Dünya 3 milyon dolarlık yalan

3 milyon dolarlık yalan

Paylaş
3 milyon dolarlık yalan

ABD’de 3 milyon dolarlık ikramiye isabet eden bileti çalan mağaza görevlisi ve sevgilisi, yetkililerin dikkati sayesinde yakayı ele verdi.

ABD'nin Massachusetts eyaletinde bir likör mağazası çalışanı Carly Nunes (23), Mega Millions çekilişinden piyango kazandığını söyleyerek parayı almak istedi. 17 Ocak günü yapılan çekilişteki ikramiye tam 3 milyon dolardı. Ancak bilet yıpranmıştı ve üzerinde de yanık izleri vardı. Dahası Nunes ve beraberindeki iş arkadaşı Joseph Redeem (32) tartışıyordu. Yetkililer biletin akıbetini inceledi. Kamera kayıtlarına göre bileti oynayan Nunes değildi. Biletin sahibinin başka bir müşteri olduğu belirlendi.

Haberin Devamı

KAYIP İLANIYLA BULUNDU

Müşteri biletini unutmuştu. Bilete ikramiye vurduğunu fark eden Nunes da iş arkadaşı Redeem'in yardımıyla parayı almak istedi. Ancak Redeem kendisine teklif edilen 200 bin doları beğenmeyince kavga çıktı. Soruşturma tamamlandı. Nunes ve işbirlikçisi Redeem, dolandırıcılık ve hırsızlıktan tutuklandı. Bu süreçte yetkililer de bilet sahibinin bulunması için kampanya başlatmıştı. Etrafa fotoğrafı asılan talihlinin Paul Little olduğu belirlendi. İkramiye de gerçek sahibine teslim edildi.