Dünya4 günlük mucize

4 günlük mucize

Paylaş
4 günlük mucize

Moldova’da bir cinayet mahallini inceleyen polis, yeraltından sesler geldiğini fark etti. Yapılan kazıda içinde 62 yaşında bir adamın bulunduğu mezar odası keşfedildi. Kendisinin mezar odasına kapatıldığını ve üzerinin toprakla örtüldüğünü söyleyen adam, 4 gündür mahsur olduğunu, içerideki hava sayesinde hayatta kaldığını belirtti.

Moldova Ustia’da bir köyde pazartesi günü yaşlı bir kadın evinde ölü bulundu. Yapılan incelemede kadının öldürüldüğü belirlendi. Kısa bir araştırmanın ardından zanlının aynı köyde yaşayan 18 yaşında bir genç olduğu tespit edildi. Evinde uyuşturucu etkisi altındayken yakalanan genç, gözaltına alındı. Bölgede inceleme yapan polis, evin yakınında toprak altından sesler geldiğini belirledi.

Haberin Devamı

BOYNUNU KESMİŞTİ

Hemen kazmaya başlayan polis, bir mezar odasının girişini buldu. İçeride ise 62 yaşında bir adam vardı. Boynunda yara bulunan ama bilinci yerinde olan adam, 4 gün önce zanlıyla birlikte içki içerlerken tartışmaya başladıklarını, gencin kendisini yaraladıktan sonra mezar odasına soktuğunu ve üzerini toprakla örttüğünü söyledi. İçerideki hava sayesinde halen hayatta olan adamın durumunun iyi olduğu açıklandı