Dünya 51 yıl önce henüz bebekken kaybolmuştu... Gelen haber heyecanlandırdı

51 yıl önce henüz bebekken kaybolmuştu... Gelen haber heyecanlandırdı

Paylaş
51 yıl önce henüz bebekken kaybolmuştu... Gelen haber heyecanlandırdı

1973 yılında henüz bebekken kaybolan Melissa Highland hakkında yaşanan gelişme heyecan yarattı. Bir görgü tanığının kayıp çocuklar sitesinde Melissa'nın şimdikini potansiyel görüntüsünü tanıması ve yetkililere haber vermesi üzerine ilk kez Melissa hakkında bilgi alındı.

ABD’nin Ulusal Kayıp ve İstismara Uğrayan Çocuklar Merkezi’ni arayan bir görgü tanığı, 51 yıl önce Teksas’ta kaybolan kadını görmüş olabileceğini bildirdi. Güney Carolina’nın Charleston kentinde görüldüğü iddia edilen kadın hakkında merkezin müdürü John Bischoff ‘Onlarca yıllık vakalar hakkında haber almak nadir görülen bir olaydır. Ancak duyulmamış bir şey değildir. Merkezimizde kayıp çocukları unutmayız ve toplumumuzun da bu çocukları unutmadığını görmekten mutluyuz’ dedi.

Haberin Devamı

Melissa Highsmith, 1971 yılında henüz 21 aylıkken Teksas’ta kaybolmuştu. Bischoff, görgü tanığının kayıp çocuk merkezinin yayınladığı fotoğraflara baktığını ve şimdiki potansiyel görüntüsünden tanıdığını söyledi.

BAKICISI GELDİ, BİR DAHA HABER ALINAMADI

Highsmith’in garsonluk yapan annesi, o dönemler Teksas’a yeni taşınmıştı ve yerel gazeteye çocuk bakıcısı aradığı ilanını varmıştı. Bir kadın ilana yanıt vermiş, büyük bir bahçesi olduğunu ve diğer çocuklara da baktığını söyleyerek Highsmith’in annesiyle anlaşmıştı. Anne işteyken bakıcı eve gelmiş, Highsmith’in ev arkadaşından Melissa’yı almıştı. Highsmith’in ev arkadaşı, eve gelen bakıcının kibar göründüğü, etkileyici giyindiğini ve beyaz eldivenler taktığını söylemişti.

Haberin Devamı

Melissa’dan o zamandan beri haber alınamıyordu. Kayıp Çocuklar Merkezi şimdi Melissa hakkında bilgi verecek kişilere ulaşmaya çalışıyor.