Dünya 6 milyon TL'lik katil

6 milyon TL'lik katil

Paylaş
6 milyon TL'lik katil

İngiltere’de hedefini öldürmek isterken 9 yaşındaki bir çocuğu öldüren tetikçinin çalıştığı çeteyi ele vermemesi için gangsterler başına 250 bin Sterlin (6 milyon TL) ödül koydu.

İngiltere’de bir çete için çalışan profesyonel tetikçi Thomas Cashman (34), geçen yıl Joseph Nee’yi (36) vurmak istedi. Ancak silahı tutukluk yapınca Nee kaçtı. Cheryl Korbel’in (46) evine sığındı. Korbel içeri almak istemese de Nee girdi.

Haberin Devamı

Peşinde olan Cashman ise kapının önünden içeri ateş etmeye başladı. İki el sıktı. Kurşunlar Nee’yi ıskaladı ve biri Korbel’e biri de Korbel’in kızı Olivia’ya (9) isabet etti. Olivia öldü.

Cheryl Korbel, mahkemede Olivia’nın en sevdiği oyuncağı kucağında taşıyordu.

42 YIL HAPİS CEZASI

Geçen yıl ağustosta yaşanan bu olay sonrasında tutuklanan Cashman’in dün ceza duruşması vardı. Manchester’da polis bu duruşma için üst düzey güvenlik önlemi aldı. Çünkü, çalıştığı çete hakkında polise ‘ötmesinden’ korkulan Cashman için gangsterler ölüm emri çıkarmıştı. Cashman’in kellesi için 250 bin Sterlin (yaklaşık 6 milyon TL) ödül konuldu.

Adliye ve hapishane çevresinde keskin nişancılar görevlendirildi. Cashman, cinayetten ve cinayete teşebbüsten suçlu bulundu. 42 yıl hapis cezası aldı.

Haberin Devamı