Dünya 6 yıllık karısı hakkındaki gerçek hayatını altüst etti! Böbrek naklinde öğrendi

6 yıllık karısı hakkındaki gerçek hayatını altüst etti! Böbrek naklinde öğrendi

Paylaş
6 yıllık karısı hakkındaki gerçek hayatını altüst etti! Böbrek naklinde öğrendi

Reddit platformunda yaşadığı trajediyi anlatan bir adam, iki çocuğunun annesi olan kadınla ilgili gerçeği öğrenince hayatının altüst olduğunu söyledi. Adam trajik gerçeği eşinin hayatını kurtarmaya çalışırken öğrendi.

İki çocuğunun annesi olan 6 yıllık eşi hakkındaki gerçeği öğrenen adamın hayatı altüst oldu. Doğduktan hemen sonra evlatlık verildiğini anlatan adam biyolojik ailesi hakkında hiçbir şey bilmediğini söyledi. Ancak ailesi hakkındaki gerçeği eşine böbrek nakli yaptırmak için araştırma yaparken öğrendi. 

Haberin Devamı

Reddit platformunda yaşadıklarını anlatan adam şu ifadeleri kullandı: 

Oğlumuz doğduktan sonra eşim hastalandı ve böbrek nakli yapılması gerekti. Akrabalarını soruşturduk ve hiçbirinin böbreği uymadı. Bunun uzun süreceğini biliyordum bu yüzden kendi böreğimin uyup uymayacağını test ettirmek istedim. Gelen telefonla böbreğimin uyduğunu öğrendim. Doktor daha sonra HLA (insan lökosit antijeni) doku testi sonuçlarından elde edilen bazı bilgiler nedeniyle ek testler yapmak istediğine dair bir şeyler söyledi. Fazla düşünmedim ve kabul ettim.

Ancak sonraki test sonuçları adamın karısıyla anormal derecede yüksek bir yüzdeyle eşleştiklerini gösterdi. 

Adamın karısının doğumdan sonra böbrek nakline ihtiyacı olmuştu.

Ebeveynler ve kardeşler arasındaki eşleşme oranını söyleyen adam şunları ekledi:

Şaşırmıştım ve kafam karışmıştı. DNA bilgisinin nesiller boyunca nasıl aktarıldığı nedeniyle, bir ebeveynin çocuğuyla en az yüzde 50 eşleşebileceğini, kardeşlerin ise 0 ila yüzde 100 eşleşme gösterebileceğini söyledi. Eşler arasındaki bu eşleşme çok nadirdi. Bunun ne anlama geldiğini sordum.

Eşiyle 8 yıl önce tanışan adam o sırada merkezdeki ofisinden uzakta çalıştığını söyledi. İkili birbirlerine cep numaralarını verdi ve adam her ziyarette onunla buluştu. Daha sonra işini kalıcı olarak müstakbel eşinin olduğu şehre aldırdı. 

Açıklamalarına devam eden adam, "Bir akrabayız. Hayır, şaka yapmıyorum. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum ama bir yanlışlık olabileceğini biliyorum. O benim eşim ve çocuklarımın annesi" dedi. 

Haberin Devamı