Dünya 8 yıl sonra bulunan gencin annesi hakkında ürkütücü iddia

8 yıl sonra bulunan gencin annesi hakkında ürkütücü iddia

Paylaş
8 yıl sonra bulunan gencin annesi hakkında ürkütücü iddia

ABD Teksas’ta 2015’te 17 yaşındayken köpeklerini gezdirirken kaybolan Rudy Farias 8 yıl sonra sağ olarak bulundu. Sokak ortasında yaralı ve baygın halde bulunan Rudy’nin kayıp olduğu sürede nerede olduğu henüz bilinmiyor. Ancak Rudy'nin davası rahatsız edici bir iddia nedeniyle tersine döndü. İddianın kaynağı olan aktivist, çocuğun annesini işaret etti.

Posta.com.tr | ABD Teksas’taki Houston kentinde o dönem 17 yaşında olan Rudy Farias 6 Mart 2015’te 2 köpeğini gezdirmek için evden çıkmıştı. Gençten bir daha haber alınamamıştı. Yapılan aramalarda köpekler bulunmuş ancak Rudy’ye ulaşılamamıştı. 8 yıl sonra geçen cumartesi günü Houston’da bir kilisenin önünde baygın bir genç bulundu. Kafası kanlar, vücudu kesikler içinde ve ayakları yaralanmış olan genç, hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

KENDİNİ ÇOCUK SANIYOR

Burada yapılan incelemelerde gencin 8 yıl önce kaybolan Rudy olduğu belirlendi. Hastanede tedavisi devam eden Rudy’nin kayıp olduğu sürede nerede olduğu ve yaralarının sebebi henüz bilinmiyor. Ailesinin yaptığı açıklamada Rudy’nin kendisini Julio Torres adında 14 yaşında bir çocuk zannettiği, çok acı çektiğini söylediği ve insanlardan korktuğu belirtildi.

ŞOKE EDEN İDDİA

Rudy'nin bulunmasının ardından ilginç iddialar da peş peşe geldi. Çarşamba günü ise Rudy ve annesi Janie Santana, Houston'daki bir otelde dedektiflerle ve bir arabulucu olan aktivist Quanell X ile konuştuğunda hikâye tam tersine döndü. 

Quanell gazetecilere yaptığı konuşmada Rudy'nin son sekiz yıldır annesi tarafından cinsel tacize uğradığını ve saklandığını iddia ettiğini söyledi. Geceleri güvenlik görevlisi olarak çalışan ve Rudy'i de işe götüren Santana'nın oğlunu yıllarca köle olarak rehin tuttuğu ve taciz ettiği iddia ediliyor. Akrabaları ise Rudy'nin hiç kaybolmadığını öne sürüyor. 

Haberin Devamı

İddiaların ardından anne Santana'nın polisler tarafından tutuklanmayı beklediğini söylediği anlar komşuları tarafından kaydedildi. 

Rudy'nin iddialarının ardından ailenin komşuları ve akrabaları gencin aslında hiç kaybolmadığını söylemeye başladı. 

Rudy'nin kuzeni, 2018'de polise annesinin evinde olduğunu ve büyükannesinin onu görüp konuştuğunu söylemişti. Teyzeleri onun aslında kayıp olmadığını kendisinin de bildiğini söyledi. Komşuları ise Rudy'i mahallede dolaşırken gördüklerini söyledi.