Dünya ABD'de silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var

ABD'de silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var

Paylaş
ABD'de silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var

Polis, Sacramento şehir merkezindeki saldırıda çok sayıda kişinin vurulduğu bilgisini verdi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, insanların sokaklarda kaçmaya çalıştığı görüldü, arka planda ise silah sesleri duyuldu. Ülke basını saldırı nedeniyle 6 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

ABD'nin Sacramento şehrinde Pazar sabahının erken saatlerinde bir silahlı saldırı gerçekleşti. Polis, çok sayıda kişinin vurulduğunu bildiriyor. 

Haberin Devamı

Yerel basın saldırı neticesinde 6 kişinin hayatını kaybettiğini, 9 kişinin ise yaralandığını duyurdu.

Şehir merkezinde gerçekleşen saldırı sırasında çekilen videolar sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülerde insanların sokaklarda kaçmaya çalıştığı görüldü, arka planda ise silah sesleri duyuldu.

ABD'de silahlı saldırı kamerada Polis, Sacramento şehir merkezindeki saldırıda çok sayıda kişinin vurulduğu bilgisini verdi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, insanların sokaklarda kaçmaya çalıştığı görüldü, arka planda ise silah sesleri duyuldu.

Görgü tanıkları, arabadaki bir adamın olay yerinden kaçmadan önce El Santo restoranı yakınlarındaki bir kalabalığa ateş açtığını söyledi.

Ülke basınında yer alan haberlere göre, görgü tanıkları 50'ye yakın silah sesi duyulduğunu bildirildi.

Sacramento polis sözcüsü saldırının 10. ve J Sokakları bölgesinde meydana geldiğini duyurdu.

Polis bölge halkından, saldırının gerçekleştiği Sacramento şehir merkezinde bulunan L ve J Sokakları arasındaki 9. ve 13. Caddelerden uzak durmalarını istedi.

Haberin Devamı


Sacramento Belediye Meclisi Üyesi Katie Valenzuela ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bir silahlı saldırı daha can kaybına neden oldu. Silah şiddeti toplumumuzu bir kez daha vurdu" dedi