Dünya ABD'liler artan fuhuş vakalarına isyan etti: Genelevler el ilanı bile dağıtıyor

ABD'liler artan fuhuş vakalarına isyan etti: Genelevler el ilanı bile dağıtıyor

Paylaş
ABD'liler artan fuhuş vakalarına isyan etti: Genelevler el ilanı bile dağıtıyor

New York'un Queens şehrinde bulunan Roosevelt Bulvarı'nda artan fuhuş vakaları sonrası bölge halkı isyan etti.

Roosevelt Bulvarı sakinlerinin başı, son dönemlerde artış gösteren fuhuş çeteleriyle dertte. Halk, kaldırımlarda adım başı cinsel ilişki işçisine rastladıklarını ve bu durumun gece gündüz devam ettiğinden şikayet ediyor.

Haberin Devamı

Sunday Post, Roosevelt Bulvarı'nı esir alan fuhuş vakalarını ''Açık hava seks pazarı'' sözleriyle manşete taşıdı. Bölgeyi ziyaret eden Belediye Başkanı Eric Adams, yaşanan olumsuzlukların farkında olduklarını ve buna son vereceklerinin sözünü verdi. Bazı genelevlerin YouTube'da reklam bile yayınladığı, hatta işi daha da ileri bir boyuta taşıyarak sokakta el ilanları dağıttıkları ortaya çıktı.

''POLİS HİÇBİR ŞEY YAPMIYOR!''

Yaşanan yasa dışı olaylar karşısında isyan eden bölge halkı, "Polis hiçbir şey yapmıyor, hiçbir şey!" diyerek öfke kustu. Bulvarda cep telefonu mağazası işleten Anna Garcia, bu soruna bir an önce çözüm bulunması konusunda yetkililere seslendi. Halk, politikacıların bu duruma sessiz kaldığını, polislerin bu nedenle yetkilerini kullanmadıklarını ileri sürdü.

Haberin Devamı

SAVCILAR, KADIN TİCARETİNE TEPKİSİZ 

Brooklyn Bölge Savcısı Eric Gonzalez, 2020'de cinsel ilişki işçiliği yaptığı için tutuklanan birçok kişinin kovuşturmasını durdurmuştu. Buna benzer bir hamleyi Manhattan Savcısı Cy Vance da yaptı.

SENATÖR, FUHUŞU YASALLAŞTIRMAK İSTİYOR

Queens eyaleti Senatörü Jessica Ramos'un, fuhuşu suç olmaktan çıkarmak ve yasallaştırmak için bazı adımlar atmaya hazırlandığı konuşuluyor. Vali Kathy Hochul'un ise cinsel ilişki işçilerine sağlık hizmeti sağlanmasının önünü açmak için devletle bazı finansal görüşmeler içerisinde olduğu iddia edildi.