Dünya ABD'yi sarsan dehşet evinin sırrı! 5'i çocuk 8 kişilik aile ölü bulundu

ABD'yi sarsan dehşet evinin sırrı! 5'i çocuk 8 kişilik aile ölü bulundu

Paylaş
ABD'yi sarsan dehşet evinin sırrı! 5'i çocuk 8 kişilik aile ölü bulundu

ABD'de yaşayan bir aileden günlerdir haber alınamaması üzerinde polis ekiplerine haber verildi. Ailenin durumunu kontrol etmek için eve giden polis ekipleri, dehşete düşüren bir tablo ile karşı karşıya kaldı.

ABD'nin Utah eyaletinin güneyinde bulunan Enoch isimli yaklaşık 8 bin kişinin yaşadığı ufak bir kasabada meydana gelen olayda, bir aileden uzun süredir haber alamayan komşuları endişelenmeye başladı.

Haberin Devamı

Aradan günler geçtikten sonra polise gitmeye karar veren mahalle sakinleri, ihbarda bulundu. Gelen ihbarın üzerine ailenin evine kontrole giden polis ekipleri, kelimenin tam anlamıyla kan donduran bir tablo ile karşılaştı.

KAN DONDURAN TABLO!

Evin girişinde ağır bir koku duyan ekipler, içeri doğru ilerledikçe 5'i çocuk 8 aile üyesinin cansız bedenlerini buldu. Cesetlerin hepsinde mermi izleri vardı. Olay yerini inceleyen yetkililer, dehşetle ilgili bir açıklama yapmaktan kaçındı.

Büyük paniğe kapılan mahallle sakinlerini rahatlatmak için kimsenin tehlikede olmadığını söyleyen polis ekipleri, bu cinayetlerin neden işlenmiş olabileceğine dair çalışmalarını sürdürüyor.

Enoch kasabası yetkililerinden Rob Dotson yaptığı açıklamada, ölen aile üyelerinin hepsinin kasabada gayet iyi tanındığını ve mahalle sakinlerinin bu haber karşısında şoke olduğunu ifade etti.

Haberin Devamı

Evde yaşanan katliamda hayatını kaybeden 5 çocuğun da okula gittiği öğrenilirken Dotson, topluluk olarak çok zor bir süreçten geçtiklerini belirtti.

"HİÇBİR FİKRİMİZ YOK, TAHMİN YAPMAYACAĞIZ"

Dotson, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Bunun neden olduğu hakkında bir fikrimiz yok ve herhangi bir tahmin yapmayacağız. Topluluğumuz acı çekiyor. Tüm aile üyelerini çok iyi tanıyorduk. Birçoğumuz birlikte okula gidip, kilisede yan yana oturuyorduk. Topluluğumuz büyük bir kayıp yaşadı ve çok fazla soru işaretleri var.

Resmi açıklamada ölümlerin ne zaman ve nasıl meydana geldiği belirtilmezken ihbarın kim tarafından yapıldığı da açıklanmadı. Utah Eyalet Valisi Spencer J. Cox, taziye açıklaması yaparak olayı teyit etti.