Dünya Akılalmaz plan 3 yıl sürdü! Kardeşinin katilinden böyle intikam aldı

Akılalmaz plan 3 yıl sürdü! Kardeşinin katilinden böyle intikam aldı

Paylaş
Akılalmaz plan 3 yıl sürdü! Kardeşinin katilinden böyle intikam aldı

15 yıl önce kardeşi öldürülen adam, katilden intikam almak için akılalmaz bir oyun kurdu. Katili bulabilmek için 3 yılını harcayan adam, en sonunda aklındaki planı devreye soktu.

Posta.com.tr | 38 yaşındaki Anderson Johan Pineda, için 4 Şubat 2008 tarihi hayatının en acı günü olacaktı. O tarihte düzenlenen ev partisine yanında Pineda'nın ilişki yaşadığı kişiyle gelen Salazar Diaz, tartışmanın fitilini ateşleyecekti. 

Haberin Devamı

Gecenin ilerleyen saatlerinde çıkan tartışmada Salazar, Pineda'ya silah çekti. Pineda'nın erkek kardeşi Jhonier Leandro, tehlikenin farkına vardı ve kendini Pineda'nın önüne attı. Tetiğe basan Salazar, Leandro'yu göğsünden vurdu ve oracıkta can verdi. 

MAHKEMENİN KARARI DÖNÜM NOKTASI OLDU

Trajedinin ardından Salazar Díaz suç mahallinden kaçtı. Ancak sonrasında tutuklanarak 11 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 2019'da hapisten çıkan Salazar, bir bisiklet tamircisi olarak yeni hayatına başladı. 

Salazar'ın serbest kalmadı, zamansız bir şekilde hayata gözlerini yuman kardeşinin intikamını almak isteyen Pineda için dönüm noktası oldu. Kardeşi Leandro'nun ölümünün üzerinden 15 yıl geçmiş olsa da Pineda'nın acısı hâlâ tazeydi. 

Haberin Devamı

ÜÇ YIL SÜREN PLAN

Pineda, kardeşini öldüren adamı bulabilmek ve intikamını alabilmek için üç yıl boyunca plan yaptı. En sonunda planını gerçekleştirmek için kadın kılığına girmeye karar verdi ve sosyal medyada sahte profiller oluştururarak fotoğraflarını paylaştı. 

Sosyal medyada kendini kadın gibi gösteren Pineda, kardeşinin katili Sergio Iván Salazar Díaz'dan hoşlanmış gibi davranarak onunla iletişim kuruyordu. Pineada'nın mesajlarına cevap veren Salazar Diaz, Kolombiya'nın Cúcuta kentinde buluşmayı kabul etti.

BİR DAKİKA BİLE DÜŞÜNMEDİ

Buluşma yerine motosikletle gelen Salazar Diaz'ı tenha bir yerde gören Pineda bir dakika bile düşünmedi. Kardeşinin intikamını yıllarca planlayan Pineda, yanında getirdiği silahla Salazar'ı vurarak öldürdü. 

Cinayetin ardından Pineda, tanıkların ifadesi ve çevredeki güvenlik kamerası görüntülerinden teşhis edildi. Tutuklanan Pineda cinayetten yargılanıyor.