Dünya Aldatırken güvenlik kameralarını hesaba katmadı... TikTok fenomenine şok

Aldatırken güvenlik kameralarını hesaba katmadı... TikTok fenomenine şok

Paylaş
Aldatırken güvenlik kameralarını hesaba katmadı... TikTok fenomenine şok

Yolcu gemisinde tatil yapan TikTok fenomeni ve erkek arkadaşının arası, güvenlik kameralarında ortaya çıkan görüntülerin ardından açıldı. Başka bir kadınla üst güvertede flörtleşmeye başlayan adam, sevgilisinin onları anbean izlediğinden habersizdi.

Posta.com.tr | TikTok fenomeni Kayla Gardner'ın arkadaşı, gemideki kamarasında dinlenirken güverteyi canlı olarak gösteren kameraları izliyordu. Bu sırada Gardner'ın erkek arkadaşını suçüstü yakaladı. 

Haberin Devamı

Gardner olayın birkaç videosunu TikTok'unda paylaştıktan sonra, "yürek burkan" an dediği videolar viral haline geldi.  

Dört bölümlük hikayenin ilk bölümünde Gardner, erkek arkadaşının kamaradan çıkarken 'yiyecek bir şeyler alacağını' söylediğini açıkladı. 

Ardından "Arkadaşım onu geminin canlı güvenlik kameraları sayesinde aldatırken yakaladı" başlıklı ikinci videoda takipçileri, Gardner'ın erkek arkadaşının "aldatmasına" verdiği tepkiyi gördü. 

Gardner kamera görüntülerini izlerken gördüğü kişinin erkek arkadaşı olup olmadığını anlamaya çalışıyor. 
Gardner'ın erkek arkadaşı güvertede yakınlaştığı kadının omzuna elini koyuyor. Bunu gören Gardner, derhal  güvertenin yolunu tutuyor. 

Ardından üçüncü videoda, adamın güvertedeki kadının başını omzuna yaslayacak şekilde pozisyon aldığını görünüyor. Bu sırada kadın, Gardner'ın erkek arkadaşına numarasını veriyor. 

Haberin Devamı

Gardner, olayın ardından yayınladığı diğer videolarda erkek arkadaşından ayrıldığını açıkladı. 

Gemi şirketi Carnival Cruises web sitesinde, konukların güvenliği ve güvenliği için gemilerinin çevresinde bir dizi kamera bulunduğunu ve bazı kameraların gemiye doğru yolcuları bindirdiğinden emin olmak için yüz tanıma teknolojisini kullandığını belirtti.