Dünya Anti modern anne mağduru

Anti modern anne mağduru

Paylaş
Anti modern anne mağduru

İspanya’da ailesiyle tatildeyken kaybolduğu sanılan İngiliz çocuğun, modern dünyadan uzakta ‘alternatif bir hayat’ için annesi tarafından kaçırıldığı ortaya çıktı.

Fransa’nın Toulouse kenti yakınlarında yağmur altında yolda elinde kaykayıyla yürüyen bir genç gören kurye Fabien Accidini yavaşladı. Genci gideceği yere bırakmayı teklif etti. Sadece İngilizce konuşan bu genç, “12 yaşındayken annem beni kaçırdı. 2021’den beri Fransa’dayız” dedi. Dört gündür dağ yolunda yürüdüğünü söyledi. Bir anormallik olduğunu anlayan kurye, genci jandarmaya teslim etti. Üzerinden kimlik çıkmayan gencin, 17 yaşındaki kayıp İngiliz Alex Batty olduğu anlaşıldı. Alex, 2017’de annesi Melanie ve dedesi David ile birlikte İspanya’ya tatile gitmişti. Üçünden de bir daha haber alınamamıştı. Üstelik annesi ve dedesinin Alex’le görüşmesi yasaktı ancak yasal vasisi olan anneannesi Susan Caruana bu tatile izin vermişti. Annesi Melanie ve dedesi David, 2014’te de Alex’i Fas’a götürmüştü.

Haberin Devamı

ÇADIRDA YAŞADI

Burada bir süre modern dünyadan uzakta bir hayatı deneyimlemişlerdi. Anneanne Susan, 2017’de Alex’in beyninin, dedesi David’in inançları doğrultusunda yıkandığını ve annesi tarafından Fas’ta ruhani bir topluluğun eline bırakıldığına inandığını söylemiş ama izleri bulunamamıştı. Susan, “Melanie, oğlunun okula gitmesini istemediği için alternatif bir yaşam arayışındaydı” diyordu. Yetkililer, bu iddiaları doğruladı. Alex’in İspanya Malaga’da üç yıl boyunca lüks bir evde yaşadığı, sonra da Fransa’daki Pirene Dağları’nda çadırlarla yaşayan spiritüel bir topluluğun arasına götürüldüğü belirlendi. Kendisini kurtaran kuryenin telefonundan anneannesi Susan’a Facebook’tan mesaj atan Alex, yeniden eve dönmek istediğini söyledi. Birkaç gün Fabien Accidini içinde anneannesiyle buluşması bekleniyor.

Haberin Devamı

Alex, anneannesine “Seni seviyorum ve eve dönmek istiyorum” mesajı gönderdi.


Alex’in 2017’de “Tatile gidiyorum” diyerek Facebook’tan paylaştığı villa görseli ortaya çıktı. Ayrıca Facebook’taki bazı arkadaşları da ritüeller yapan topluluklara üye.