Dünya 'Apandisit' dediler kanserden öldü

'Apandisit' dediler kanserden öldü

Paylaş
'Apandisit' dediler kanserden öldü

İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşayan Josh Warner (25) şiddetli baş ağrısı nedeniyle doktora gitti. Doktorlar 'apandisit' teşhisi koydu.

Karın ağrısı olmadığını söyledi. Ancak apandisitinin alınması için ameliyata alındı. Ameliyattan sonra taburcu edilince yine birkaç saat sonra kendini kötü hissetti. Bir tarama daha yapıldı. Ancak bu kez beyninde bir anormallik görüldü. Bunun bilgisayar hatası olabileceğini söyleyip evine gönderdiler. Sonunda Warner, bir gün büyükannesinin evinin banyosunda bayıldı.

Haberin Devamı

EN AGRESİF TÜMÖR

Başka bir hastaneye kaldırıldı. Orada beyninin sağ tarafından sırtına ve beyin sapına yayılan büyük bir beyin tümörü keşfedildi. Hemen onkoloji servisine alındı. Doktorlar 5 Eylül'de biyopsi yaptı ve ortalama yaşam beklentisi bir yıldan az olan, oldukça agresif bir beyin kanseri teşhisi koydu. Üç ay ömür biçildi. Ancak Warner, bu teşhisten sadece 12 gün sonra kötüleşerek öldü. Warner'ın tedavisi için toplanan 24 bin 500 dolarlık bağış, dört yaşındaki oğlu Andrew'un geleceği için bir fona aktarılacak.