Dünya Avukatın şeytani planı

Avukatın şeytani planı

Paylaş
Avukatın şeytani planı

ABD’nin ünlü avukatı Alex Murdaugh, mali yolsuzlukları ortaya çıkmasın diye kendini acındırmak ve zaman kazanmak için karısı ve oğlunu öldürmekle suçlanıyor.

ABD’nin Güney Carolina eyaletinde tanınmış avukatlardan Alex Murdaugh (54), eşi Maggie ve oğlu Paul’ü öldürüp kendisini de tetikçiye vurdurtmakla suçlanıyordu. Savcılık, Murdaugh ile ilgili yeni bilgilere ulaştı. Buna göre geçen yıl eşi ve oğlu vurularak öldürüldüğü gün Murdaugh’nun başının belada olduğu anlaşıldı. Maggie ve Paul, avukata eski iş arkadaşları yaptığı yolsuzluklarla ilgili hesap sorduktan birkaç saat sonra öldürülmüştü. Ailenin hukuk şirketi PMPED’in eski yöneticisinin kayıp paralarla ilgili ifade vermesinin ardından ailede yaşanan ölümler üzerine soruşturma durdurulmuştu.

Haberin Devamı

KENDİNİ DE VURDURTTU

Murdaugh, bu cinayetlerden kısa süre sonra silahla yaralanmıştı. Yaralayan kişi, kendisinin tuttuğu bir kiralık katil çıkmıştı. Murdaugh’nun 10 milyon dolarlık hayat sigortasının oğlu Buster’a kalması için ölmeye çalıştığı düşünülüyordu. Ancak savcılık bunun da planlı bir tuzak olma ihtimali üzerinde duruyor. Ayrıca 2011-2019 arasında 14 milyon dolar kazanan Murdaugh, 7 milyon doları çalmak ve 487 bin dolarlık vergi kaçırmakla da suçlanıyor. Gelecek ay duruşması görülecek olan Murdaugh, müebbet hapis cezasıyla yargılanacak.