Dünya Aynı kocayı paylaşan ikizler, şimdi de hamile kalmak istiyor

Aynı kocayı paylaşan ikizler, şimdi de hamile kalmak istiyor

Paylaş
Aynı kocayı paylaşan ikizler, şimdi de hamile kalmak istiyor

Tek yumurta ikizleri olan kız kardeşler Anna ve Lucy DeCinque, her şeylerini paylaşıyor. Buna kocaları da dahil. İkizler şimdi aynı anda hamile kalmak ve bebeklerini birlikte büyütmek istiyor.

35 yaşındaki tek yumurta ikizleri Anna ve Lucy DeCinque, sıra dışı bir hayat yaşıyor. Hemen hemen her şeylerini paylaşan kız kardeşler, aynı adamla sevgililer. Kız kardeşlerin paylaştığı nişanlıları Ben Byrne'den aynı anda hamile kalmayı ve bebeklerini birlikte büyütmeyi planlıyor. 

Haberin Devamı

Kazandıkları yarışma ile dünyanın birbirine en çok benzeyen tek yumurta ikizleri unvanına sahip olan kız kardeşler, 11 yıldır Ben ile birlikteler ve devasa bir yatağı paylaşıyorlar.  

Avustralyalı ikizler, geçen yıl Ben ile nişanlandı. Şimdi ise aynı anda hamile kalmak için çabalıyorlar. Ancak ikizlerin birlikte hamile kalma çabaları ne yazık ki boşa çıktı. İkizler çabalamaya devam edeceklerini açıkladı. 

 TLC kanalında reality şov yapan ikizlerin hamilelik testinin sonucunu beklediği gergin anlar yayınlandı. 

Anna, 'Daha önce hiç hamilelik testi yaptırmadık. Bir çubuğun hamile olup olmadığınızı göstermesi büyüleyici. 35 yaşındayız. Şimdi çocuk sahibi olmaya karar verdik' dedi. 

Lucy ise 'Dürüst olmak gerekirse biraz telaşlıyız. Ama aynı anda bebek sahibi olmamız gerekiyor' dedi.

Haberin Devamı

 

İkizler, hamile kalıp kalmadıklarını görmek için gergin olduklarını ifade etti. Lucy 'Anna hamile olacak, ben olamayacağım diye kalp krizi geçireceğim. Birimizin hamile kalmasındansa ikimizin hamile olmasını tercih ederiz' dedi. 

Ancak ikizlerin hamilelik testleri negatif sonuçlandı. İkizler, 'En azından ikimiz de hamile değiliz' diyerek olaya olumlu yanından bakıyor.