Dünya Aynı taktik! Şöhretin kapısını araladı

Aynı taktik! Şöhretin kapısını araladı

Paylaş
Aynı taktik! Şöhretin kapısını araladı

2010 Dünya Kupası’na bir taraftar damgasını vurmuştu. Göğüslerinin arasına koyduğu cep telefonuyla maçları izleyen Paraguaylı Larissa Riquelme, turnuva sona erdiğinde dünya çapında ünlü bir manken haline gelmişti. Bu Dünya Kupası’nda ise Katar yasalarına bile karşı gelerek dekolteden vazgeçmeyen Hırvat Ivana Knoll şöhretin kapısını araladı.

Güney Afrika'da düzenlenen 2010 Dünya Kupası'nda dünya genelinde futboldan ve vuvuzeladan sonra en çok konuşulan konu bir taraftar olmuştu! Paraguaylı Larissa Riquelme'nin göğüslerinin arasına koyduğu cep telefonuyla maç izlerken çekilen fotoğrafı dünya basınında geniş yer bulmuştu. Her maçı aynı şekilde izleyen Larissa Riquelme, turnuva sona erdiğinde artık dünya çapında ünlü bir manken haline gelmişti. Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda aynı taktik bu kez Hırvat bir manken tarafından uygulandı. Hırvat Ivana Knoll tribünde ülkesinin renklerinden oluşan dekolte kıyafetiyle görüntülenince dünyanın gündemine oturdu.

Haberin Devamı

GÜNDE 200 BIN TAKİPÇİ KAZANIYOR

Katar yasalarına göre; kadınların göbeğini, omuzlarını, göğüslerini ve bacaklarını açıkta bırakan giysiler giymesi yasak. Mankenin hapis cezasıyla yüz yüze gelmesi, turnuvadan önce sadece kendi ülkesinde tanınan 2016 Hırvatistan güzellik kraliçesi Ivana Knoll'un adının bir anda tüm dünyada duyulmasını sağladı. Maçlara dekolte kıyafetle gitmeye devam eden Ivana Knoll önceki gün oynanan Japonya- Hırvatistan maçında da tribündeydi. Artık o kadar ünlü olmuştu ki 'hayranları' mankenle bol bol selfie çektiriyor, televizyon kanalları kendisiyle röportaj yapıyordu. Mankenin Instagram takipçi sayısı günde ortalama 200 bin artarak 1.5 milyona ulaştı.