Dünya Babadan tecavüz cinayeti

Babadan tecavüz cinayeti

Paylaş
Babadan tecavüz cinayeti

17 yaşındaki kız tecavüze uğradı. Tecavüz yüzünden bunalıma giren genç kız, iki kez intihara kalkıştı; ama kızı, babası öldürdü

ÇOK MİKTARDA İLAÇ İÇTİ

Haberin Devamı

İngiltere’de yaşıyordu Sasha Jones adlı genç kız. 17 yaşındaydı. Hayalleri vardı, yuva kurup çocuk sahibi olmak istiyordu. Ama uğradığı cinsel saldırı Sasha’yı bitirdi! Sasha tecavüze uğradı. Sonra tecavüz yüzünden bunalıma girdi. Kirlendiğini, lekelendiğini düşünüyordu Sasha. Bu lekeden nasıl kurtulacağını bilemiyordu. İşte bu yüzden iki kez çok miktarda ilaç içerek intihara kalkıştı.

ŞAŞIRTAN SAVUNMA

Sasha Jones iki intihar teşebbüsünde de yakınları tarafından kaldırıldığı hastanede kurtarıldı. Sonra Sasha’yı babası Gary Fisher (47) öldürdü. Gary Fisher otomobilinde sürücü koltuğunun yanına oturan kızı Sasha’yı defalarca bıçaklayarak katletti.

Sasha babasının elindeki bıçağı gördüğünde kaçmak istedi. Ama emniyet kemerini çözemediği için babasının bıçak darbeleriyle öldü.

Haberin Devamı

‘KIZIMLA ANLAŞMA YAPTIK’

Tutuklanan katil baba Gary Fisher, mahkemede yaptığı savunmayla herkesi şaşırttı. Gary Fisher şunları söyledi: “Çok sevdiğim kızım Sasha tecavüze uğradığı için ruhsal acı çekiyordu. Bu derin acıyla yaşamak istemiyordu. İşte bu nedenle Sasha ile ‘ölüm anlaşması’ yaptık. Çektiği ruhsal acıya son vermek için kızımı öldürdüm.” Duruşma ertelendi, katil babanın savunması inceleniyor.