Dünya Bağıştan doğan aşk

Bağıştan doğan aşk

Paylaş
Bağıştan doğan aşk

ABD'de bir ilan üzerine hiç tanımadığı birine böbreğini bağışlayan kadın ile donörü olduğu kişinin kardeşi birbirine aşık olup evlendiler.

ABD’nin Florida eyaletinde yaşayan yoga eğitmeni Hayley Milks (41), 2019’da sosyal medyada bir ilan gördü. Miami’de yaşayan Melissa Montoto, nişanlısı David için böbrek aradığını söylüyordu. Bu ilanın karşısına çıkmasının tesadüf olmadığını düşünen Hayley, Melissa’ya ulaştı ve donör adayı olabileceğini söyledi. Çift onu akşam yemeğine davet etti. Hayley’nin kan grubu aynı değildi. Ama bir dizi testten geçince donör olmaya uygun bulundu.

Haberin Devamı

HASTANE SOHBETİ

Ameliyattan sonra morfin etkisindeyken başında David’in yakınları vardı. Hayley’ye en çok David’in erkek kardeşi William Montoto (40) yardımcı oldu. Sohbet ederken ikisinin de başından başarısız evlilikler geçtiği ortaya çıktı. Hayley’nin dört, William’ın üç çocuğu olmuştu. Hayley taburcu olduktan sonra William ona “Umarım beni bir kardeş olarak görmüyorsundur” diyerek niyetini belli etti. Bunun üzerine ilişki yaşamaya başlayan çift, evlendi.