Dünya Balayı kabusa döndü! Aylarca acısını çekti

Balayı kabusa döndü! Aylarca acısını çekti

Paylaş
Balayı kabusa döndü! Aylarca acısını çekti

İngiliz çift, rüya gibi bir balayı için Mauritius'a gitti. Ancak gelin, başına gelen olay nedeniyle aylarca acı çekeceğinden habersizdi.

Derleyen: Mine Bozkurt - Posta.com.tr | 27 yaşındaki Amy Thomson, hayatının aşkı 37 yaşındaki Callum Thomson ile yaptığı evliliği rüya gibi bir balayıyla taçlandırmak istedi. Hint Okyanusu'ndaki Mauritius adası, onlar için ideal rotaydı. Koy koy gezip şnorkelle dalış yapan çift, başlarına geleceklerden habersizdi.

Haberin Devamı

Sahilde sıcaklayan Amy, denize dalıp biraz serinlemek istedi. Geziyi organize eden kişi, Amy denize girerken deniz terliği girmesine gerek olmadığını söyleyince genç kadın yalın ayakla okyanusa daldı. Bunun son derece kötü bir karar olduğunu en acı yoldan öğrenecekti.

EN ZEHİRLİ TÜRLERDEN BİRİ

Amy, denize girdikten kısa bir süre sonra Hint-Pasifik bölgesindeki birçok ölümden sorumlu olan ve dünyanın en zehirli türü olan bir kaya balığı tarafından sokuldu. Keskin ve zehirli dikenleri olan kaya balığı, soktuğu kişiyi dayanılmaz bir acıyla baş başa bırakmasıyla biliniyor. Son derece iyi kamufle olan kaya balıklarını fark etmek de zordur.

'YAŞADIĞIM EN YOĞUN ACI'

Kaya balığı tarafından sokulduktan sonra kıyıya geri dönen Amy, durumu 'şimdiye dek yaşadığı en yoğun acı' olarak ifade ediyor.

Haberin Devamı

Başlangıçta bir mercana bastığını düşünen Amy, ayağının şiştiğini ve tabanının maviye döndüğünü söyledi. Amy ve Callum, otele döndüklerinde otel doktorunu ziyaret ettiler ve derhal hastaneye sevk edildiler. Hastanede Amy'e panzehir verildi.

BALAYI BİTTİ, ACISI BİTMEDİ

Amy, balayının geri kalanını sargılı ayağıyla geçirmek zorunda kaldı. Bu süreçte hiçbir aktiviteden keyif alamadı.
Ancak Amy'nin sorunları, balayı sona erdikten sonra da devam etti. Evine döndüğünde de antibiyotik kullanmaya decam eden Amy, "Eve döndüğümde ayağım balon gibi patladı. Acı çekmeye devam ediyorum" dedi.