Dünya Başlangıçta umursamadı... Göz kapağında çıkan şey dehşete düşürdü! 'Uzaylı gibi'

Başlangıçta umursamadı... Göz kapağında çıkan şey dehşete düşürdü! 'Uzaylı gibi'

Paylaş
Başlangıçta umursamadı... Göz kapağında çıkan şey dehşete düşürdü! 'Uzaylı gibi'

Liverpool'dan 34 yaşındaki Louise Edwards, göz kapağının üzerinde çıkan uçuk hakkında başta pek endişelenmiyordu. Ancak uçuk büyüdüğünde, bacakları olan bir parazit olduğunu keşfetti. Tıpkı uzaylı filmindeymiş gibi görünen olayın detayları oldukça ilginç…

Liverpool'da yaşayan 34 yaşındaki Louise Edwards, göz kapağında bacakları olan bir parazitin yer ettiğini öğrendiğinden beri uzaylı filminde yaşıyormuş gibi hissediyor. Bir sabah uyandığında sağ göz kapağında nokta gibi görünen bir uçuk buldu ve bir tür böcek tarafından ısırıldığını düşündü.
İlerleyen günlerde ise bu uçuk o kadar büyüdü ki Louise, gözünü açamaz hale geldi. Gözünü kontrol etmek için göz hastanesine gitti.

Haberin Devamı

'BİR AY ÖNCE TÜRKİYE'DEYDİM'

Louise, “Evimdeydim, son zamanlarda bir yere gitmemiştim. Yaklaşık bir ay önce Türkiye'deydim, bir hafta öncesinde ise karavandaydım. Ama sonraki günlerde hiçbir yere gitmemiştim. Pencere açık uyuyorum. Belki içeri bir şey girmiş olabilir. Uyandığımda yüzümde sivilce gibi bir şey vardı. Göz hastanesindekiler onu sıkmaya çalıştı ve bana antibiyotik verip eve gönderdiler. Ertesi gün gözüm kapandı ve hiçbir şey göremedim. Bu yüzden geri döndüm” dedi.

Louise, bu durumunun hissettiği en kötü ağrı olduğunu ve ağrıyı dişlerinde, başında ve gözlerinde hissettiğini söyledi. Ancak hastanedeki uzmanlar kendisine, antibiyotiklere devam etmesini söyledi.

SICAK SU GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARDI

Haberin Devamı

Bir komşusu ise sıcak su ile gözüne kompres yapmasını önerdi. Korkunç gerçek bundan sonra ortaya çıktı. Louise o anları şöyle anlatıyor:

“Bir patlama hissettim. Sıktığımda bir şey dışarı çıkmaya başladı. Babama gelip bakması için bağırdım ve bunun bacakları olan bir tür parazit olduğunu söyledi."

'UZAYLI FİLMLERİNDEN FIRLAMIŞ GİBİ'

Louise ardından doğruca göz hastanesine gitti ve hemşirelere resmi gösterdi. Louise "Hemşirelerden biri güldü ve uzaylı filminden fırlamış gibi göründüğünü söyledi. Kendimi uzaylı filminde gibi hissettim" dedi.

Louise şimdi tedavisine devam ediyor ve göz kapağından ne çıktığı hakkında daha fazla şey öğrenmek istiyor.