Dünya Berlusconi, Putin’i hediyeye boğdu: Votka ve sevgi mektupları…

Berlusconi, Putin’i hediyeye boğdu: Votka ve sevgi mektupları…

Paylaş
Berlusconi, Putin’i hediyeye boğdu: Votka ve sevgi mektupları…

İtalya’nın eski başbakanı ve şimdiki koalisyon hükümetin parçası olacak olan Silvio Berlusconi, Rus lider Vladimir Putin ile bağlarını yeniledi. Öyle ki Putin, ‘en iyi 5 arkadaşı arasında ilk sırada’ olduğunu yazan ‘sevgi mektupları’ gönderdi.

Posta.com.trİtalya’da üç dönem başbakanlık yapan ve cinsel içerikli partiler düzenlemesi ile ülkeyi sarsan Berlusconi, Kremlin’le ilişkilerini geliştirmek için çabalıyor. İtalya’da üç dönem başbakanlık yapan ve cinsel içerikli partiler düzenlemesi ile ülkeyi sarsan Berlusconi, Kremlin’le ilişkilerini geliştirmek için çabalıyor. 

Haberin Devamı

İtalyan haber ajansı LaPresse’nin ele geçirdiği ses kayıtlarında Putin'in Berlusconi’ye doğum günü hediyesi olarak 20 şişe votka ve ‘sevgi mektupları’ gönderdiğini ortaya çıkardı. 

Ses kayıtlarında Berlusconi de karşılık olarak Putin’e İtalyan şarabı ve mektup gönderdiğinin ve Putin’le ilişkileri yeniden kurduğunu söylüyor. 

'SIZDIRILIRSA FELAKET OLUR'

Berlusconi sözlerine “Rus bakanlar birçok kez Ukrayna'ya silah ve finansman sağladığımız için onlarla savaş halinde olduğumuzu söylediler. Kişisel fikrimi söyleyemem çünkü basına sızdırılırsa bir felaket olur” şeklinde devam ediyor.