Dünya Besledikleri köpek 'gözlerini oydu'! Genç çiftin tüm serveti gitti, dışkıda para aradılar

Besledikleri köpek 'gözlerini oydu'! Genç çiftin tüm serveti gitti, dışkıda para aradılar

Paylaş
Besledikleri köpek 'gözlerini oydu'! Genç çiftin tüm serveti gitti, dışkıda para aradılar

ABD’de yaşayan Carrie ve Clayton Law çifti, nakit olarak bankadan çektikleri 4 bin dolar parayı masanın üzerinde bırakınca olanlar oldu. Çiftin evindeki köpek Cecil, masanın üstündeki parayı yedi. Telaşlanan çift ise köpeğin dışkısından paraları ayıklamaya çalıştı.

ABD’nin Pensilvanya eyaletinde yaşanan olayda, Carrie ve Clayton Law çifti bankadan çektikleri parayla evlerine döndü. Eve geldikten sonra çektikleri nakit parayı masanın üzerinde unutan çift, kısa süre sonra hayatlarının şokunu yaşadı.

Haberin Devamı

Evlerinde onlarla birlikte yaşayan 7 yaşındaki Cecil isimli köpekleri masanın üzerine bırakılan paranın hepsini yedi. Panikleyen çift hemen veterineri aradı. Köpeklerinin herhangi bir sağlık sorunu olmadığı öğrenen çift, bu kez de paraları için endişelenmeye başladı.

'CECİL 4 BİN DOLARI YİYOR'

Köpeklerinin o güne kadar böyle bir davranış sergilemediğini söyleyen 33 yaşındaki Carrie, olay anını "Birden erkek arkadaşım bana 'Cecil 4 bin doları yiyor' diye bağırdı. Önce yanlış duyduğumu düşündüm. Neredeyse kalp krizi geçiriyordum" sözleriyle anlattı.

Cecil’in tuvalete çıktığı anları bekleyen çift, köpeğin dışkısından para parçalarını toplamaya başladılar. Dışkılardan topladıkları banknotları bir araya getiren çiftin imdadına banka yetkilileri yetişti.

Haberin Devamı

DIŞKILARDAN TOPLADIKLARIYLA BANKAYA GİTTİLER

Köpekli ailelerde bu tarz sorunların sıkça yaşandığını söyleyen banka yetkilileri, paraların seri numaralarının görünür şekilde olduğu takdirde Cecil’in yediği banknotların iade edilebileceğini belirtti.

Bu şekilde kendi tanımlarıyla ‘kötü kokulu’ günlerin ardından paraları toparlayan çift, 3550 doları geri almayı başardı. Kalan 450 dolar ise 7 yaşındaki Cecil’in midesine gitmiş oldu.