Dünya Böylesi görülmedi! Topluca dükkana girip talan ettiler

Böylesi görülmedi! Topluca dükkana girip talan ettiler

Paylaş
Böylesi görülmedi! Topluca dükkana girip talan ettiler

ABD'de yaşanan bir hırsızlık olayı akıllara durgunluk verdi. Ünlü marketler zincirinin bir mağazası, toplu hırsızlığa uğradı. Dükkana dalan onlarca kişiyi gören çalışanlar ise kaçmak zorunda kaldı. Polis, görüntülerdeki hırsızlar hakkında bilgi alabilmek için halktan yardım istedi.

Los Angeles'ta bulunan ünlü bir marketler zincirinin mağazalarından biri, toplu hırsızlığa uğradı. Dükkana dalan onlarca kişi sigara, atıştırmalık ve diğer ürünleri alıp kayıplara karıştı. Los Angeles polisi tarafından yayınlanan görüntülerde dükkana dalan hırsızlardan bazılarının yüzlerini gizlerken birçoğunun buna gerek duymadan rahatça hırsızlık yaptığı görülüyor. Çalışanlar ise onlarca insanın içeri girdiğini görünce çareyi kaçmakta buldu.

Haberin Devamı
Topluca dükkana girip talan ettiler ABD'de yaşanan bir hırsızlık olayı akıllara durgunluk verdi. Ünlü marketler zincirinin bir mağazası, toplu hırsızlığa uğradı. Dükkana dalan onlarca kişiyi gören çalışanlar ise kaçmak zorunda kaldı. Polis, görüntülerdeki hırsızlar hakkında bilgi alabilmek için halktan yardım istedi.

Polise göre, saldırıya uğrayan mağazadan atıştırmalık, içecek, sigara, piyango biletleri ve diğer birçok ürün çalındı. Yağmacıların ayrıca mağaza çalışanlarına ürünleri fırlattığı iddia edildi. Hırsızların polis olay yerine gelmeden önce hızla uzaklaştığı bildirildi.

Polis, görüntüleri servis ederken hırsızları tanıyanlardan bilgi istedi.