Dünya Bu estetik operasyon için hem para hem de torpil şart: Birkin Body

Bu estetik operasyon için hem para hem de torpil şart: Birkin Body

Paylaş
Bu estetik operasyon için hem para hem de torpil şart: Birkin Body

Adını ünlü çantadan alan Birkin Vücudu (Birkin Body) isimli 75 bin dolarlık estetik operasyon için adeta sıra var. Ancak bu operasyonu yaptırabilmek için paranın yanı sıra torpil şart.

ABD'nin New York kentinde lüks marka Hermès'in ünlü çantası Birkin'den adını alan plastik cerrahi işlemi için kuyruk oluştu. Birkin çanta satın alabilmek için binlerce doların yanı sıra “içeriden tanıdığınızın” olması gerekiyor.

Haberin Devamı

STATÜ SEMBOLÜ

İkinci eli de çok pahalı fiyatlara alıcı bulan çanta, bir statü sembolü. Dr. Neinstein'in doğum yapan kadınları hedefleyen "Birkin Body" operasyonu da bu yüzden çantaya benzetiliyor.

Cilt sarkması, eritilmesi zor yağ ve sarkık meme gibi doğum sonrası sorunları çözen operasyon için hem para hem de tanıdık gerekiyor.

PARANIN YANI SIRA TORPİL ŞART

Dr. Ryan Neinstein'in, "Birkin Body" (Birkin Vücudu) adlı operasyonuna girebilmek için bir servet dökülmesi yetmiyor. Plastik cerrah Neisntein'in dokunuşlarını isteyen kişilerin “doğru kişileri” tanıması da gerekiyor.

Plastik cerrahın ekibi, 75 bin dolarlık operasyon için hastalara lüks bir hizmet de sunuyor. Operasyondan sonra New York'un ünlü Pierre oteline götürülen hastalar, hemşireler tarafından takip ediliyor. Doktor da günlük olarak ziyaret ediyor.

Haberin Devamı

Tıpkı insanların bütün kaynaklarını ve bağlantılarını Hermès çantalarından birini satın almak için kullanması gibi, aynı bağlantıları Dr. Neinstein'in bekleme listesinde öne geçmek için kullanıyor.