Dünya Bulgari veliahtlarının servet kavgası

Bulgari veliahtlarının servet kavgası

Paylaş
Bulgari veliahtlarının servet kavgası

Dünyanın en ünlü mücevher markalarından Bulgari Ailesi, 129 milyon dolarlık miras kavgasıyla sarsıldı. Varis iki kız kardeş mahkemelik oldu.

İtalya’nın dünyaca ünlü mücevher ve parfüm markası Bulgari ailesi üyesi iki kız kardeşin miras kavgası mahkeme salonlarına taştı. Bahsi geçen isimler, markanın kurucusu Sotirio Bulgari’nin torunları. Ilaria Bulgari, ablası Veronica’yı (58), servete konmak için kendisinden bilgi saklamakla suçluyor. Ilaria’nın iddiasına göre anneleri Anna için yaratılan fon 129 milyon dolarlık gelire ulaştı. Bu fon da annelerinin 2019’da ölümünden sonra kardeşlere kaldı.

Haberin Devamı

SEVGİLİ FAKTÖRÜ

Diğer kardeşleri Natalia (54) ile birlikte üç kardeşin her biri 40 milyon dolarlık ödeme aldı. Ancak Ilaria, bu dağıtımın adil yapılmadığını, ABD’de yaşayan Veronica’nın hile yaptığını söylüyor. Veronica ise, Ilaria’nın aklını yatırımcı sevgilisi Jan Boyer’in karıştırdığını ve paranın mahkeme giderleri ve vergiler hariç eşit bölüştürüldüğünü söylüyor. Sotirio Bulgari, mütevazı bir aile kuyumculuk şirketini büyüterek 5.2 milyar dolarlık bir markaya dönüştürmüştü.

Bulgari’nin dünyaca ünlü yılan şeklindeki gerdanlığının tanıtımını yapanlar arasında Serenay Sarıkaya ve Cara Delevingne de var.