Dünya Canavar baba! Yeni yıl fotoğrafındaki detay dehşete düşürdü

Canavar baba! Yeni yıl fotoğrafındaki detay dehşete düşürdü

Paylaş
Canavar baba! Yeni yıl fotoğrafındaki detay dehşete düşürdü

ABD Pennsylvania’da 4 Mayıs’ta Rendall Hoagland (52), polisi arayıp 12 yaşındaki kızı Malinda’nın bisikletle ağaca çarptığını söyledi. Polis geldiğinde ölmek üzere olan çocuk, hastaneye kaldırıldıktan sonra hayatını kaybetti. Sadece 22 kilo ağırlığında olan Malinda’nın vücudunda morluklar, yarım düzine kırık kemik ve karaciğer hasarı vardı.

Yapılan incelemede Malinda’nın aralıkta okuldan alındığı ve evdeki güvenlik kameralarından alınan görüntülerde sık sık mobilyalara zincirlendiği, yerde yatmaya zorlandığı, aç bırakıldığı belirlendi. Hoagland ve nişanlısı Cindy Warren (45) cinayete teşebbüs, saldırı ve adam kaçırma suçlamalarıyla tutuklandı.

Haberin Devamı

Savcılık cinayet de dahil olmak üzere ek suçlamalarda bulunulabileceğini söyledi. Hoagland sosyal medyada kızı hakkında en son ocakta paylaşım yapmıştı. Facebook’ta paylaştığı fotoğrafta kızı yeni yıl hediyelerini açıyordu. Fakat fotoğrafta elindeki çürükler dikkat çekiyordu.

Cindy Warren 2019’da eski kocası McKinley Warren Jr.’ın o dönem 3 yaşında olan oğlu Gavin’i darp etmesine izin verdiği için 7 yıl hapis cezası almıştı. McKinley Warren Jr.’a ise 25 yıldan önce şartlı tahliyeye başvurmamak koşuluyla 50 yıl hapis cezası verilmişti.