Dünya Cani eski gelinden son akşam yemeği! 4 kişi öldü, kendi böyle kurtuldu

Cani eski gelinden son akşam yemeği! 4 kişi öldü, kendi böyle kurtuldu

Paylaş
Cani eski gelinden son akşam yemeği! 4 kişi öldü, kendi böyle kurtuldu

Kısa süre önce ayrılmış Erin ve Simon çiftinin tekrar bir araya getirmek amacıyla bir yemek organize edildi. Bu yemeğe katılan herkesin hayatını kaybetmesinin ardından bunun aslında barışma değil, bir katliam olduğu ortaya çıkarken aynı masada yemek yiyen eski geline ise hiçbir şey olmadı.

29 Temmuz günü 48 yaşındaki Erin Pattersoneski kocasının annesi, babası, teyzesi ve eniştesini yemeğe davet etti. Normal şartlarda Erin'in eski eşi de yemeğe katılacaktı ancak son dakika acil bir işi olduğu için yemeğe gelmedi.

Haberin Devamı

Simon isimli adam belki de bu sayede hayatını kurtarmış olacaktı. Hoş sohbetler ve kahkahalarla başlayan akşam yemeği bir süre sonra hastanede bitti. Apar topar yapılan tespitler sonucu doktorlar ailenin ağır bir zehirlenme yaşadığını ve durumlarının kritik olduğunu belirledi. Olay 'tesadüfi' kısmı ise Erin'e hiçbir şey olmaması.

KENDİNE HİÇBİR ŞEY OLMADI

Masadaki diğer 4 kişi hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, Erin'de en ufak bir zehirlenme belirtisi bile yoktu, hatta midesi bile bulanmıyordu. Hastaneye gelen polisler Erin'i gözaltına aldı ve kadın hakkında cinayet soruşturması başlattı.

Erin ekiplere verdiği ifadede mantarları nereden aldığını söylemekten kaçındı ancak yapılan araştırmalarda kadının mantarları bahçesinde yetiştirdiği belirlendi. 48 yaşındaki kadın ise her fırsatta masum olduğunu dile getirdi.

Haberin Devamı

ESKİ KOCASI ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Erin'in eski kocası Simon Patterson gizemli bir mide hastalığı nedeniyle aylarca hastanede yattığını İngiliz basınıyla paylaştı. 21 gün komada kalan talihsiz adam kritik ameliyatlar sonrası 'şans' eseri hayata tutundu.

EMLAKÇI FARK ETTİ SKANDAL SEMBOLLER

Olayla ilgili yeni ortaya çıkan gelişmelerde ise Erin'in diğer evinde söz konusu ölümlerle ilgili bir dizi grafitinin yer aldığı bir duvar keşfedildi. Duvar, karalanmış hançer ve başsız kafa resimleriyle kaplıydı. Evi satmak için emlakçılık yapan bir kişi tarafından çekilen görüntüde ayrıca 'Kılıçla öldürüldün' de yazıyordu.

Yanı sıra resimler arasında mezar taşı ve siyah ve kırmızı mürekkeple ölüm ve yıkım temalı tuhaf karalamalar yer alıyor. Bir başka duvar yazısında '1 Ağustos 2021' tarihinden sonra bir yıl içinde öleceksin' ifadesi yer alıyordu.