Dünya Çantada kaplan

Çantada kaplan

Paylaş
Çantada kaplan

Tayland'ta yurtdışına canlı kaplan yavrusu kaçırmak isteyen bir kadın yakalandı. Kadının bulduğu yöntem herkesi hayrete düşürdü.

Tayland’taki Bangkok Havaalanı görülmemiş bir kaçakçılık olayına sahne oldu. Yurt dışına yavru kaplan kaçırmak isteyen Oiyawana Palasarn adlı Taylandlı kadın elinde içi oyuncak kaplan yavrularıyla doldurulmuş bir çantada ile havaalanına geldi. İran’a seyahat etmek isteyen kadın oyuncak dolu çantası ile x-ray cihazından geçerken, yetkililer çantadaki oyuncak kaplanlardan birinin kalp atışlarını fark etti. Yetkililer kadının çantasını açınca uyutulmuş halde 3 aylık gerçek kaplan yavrusu buldu.

Haberin Devamı

Gözaltına alınan Taylandlı kadın sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanırken, yavru kaplan, Bangkok yabani yaşamı koruma merkezine gönderildi. Kaplan yavrusunun, doğada mı yakalandığı yoksa bir çiftlikten mi geldiği araştırılıyor. Kaplan yavrusunu valiz içine oyuncak hayvanlar koyarak saklamaya çalışan kadın, valizin kendisine ait olmadığını, bir başkası için taşıdığını söyledi. 1300 dolar para cezasına çarptırılan 31 yaşındaki Plasarn, yurt dışına kaçak yollarla hayvan çıkartmak suçundan 4 yıla kadar hapis cezasına çarptırılabileceği belirtildi. DHA

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer2607","2607","201008","2607-1.jpg");