Dünya Çeçen lider Kadirov'a ilginç hediye! Çocukları cepheden getirdi

Çeçen lider Kadirov'a ilginç hediye! Çocukları cepheden getirdi

Paylaş
Çeçen lider Kadirov'a ilginç hediye! Çocukları cepheden getirdi

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşta uzun süredir cephe hattında görev yapan Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov'un oğlu Ahmet Kadirov, babasına tüm dünyanın kanını donduran bir hediye getirdi.

Posta.com.tr | Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş 9. ayına girdiği bu günlerde tüm hızıyla devam ederken Rusya adına cepheye çok sayıda asker gönderen Çeçenistan'da şoke eden bir görüntü ortaya çıktı.

Haberin Devamı

CEPHEDEN BABASINA 'HEDİYELER'

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e en yakın isimlerden biri olan Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov'un oğlu Ahmet Kadirov, babasına cephe hattından çok konuşulacak 'hediyeler' getirdi.

Ortaya çıkan görüntülerde cephede ele geçirilerek tutsak edilen 3 askerin Çeçen lider Kadirov'a oğlu tarafından hediye verildiği ortaya çıktı. Esir askerlerin, Kadirov'un 'kölesi' olduğunu belirten görüntülere tüm dünya tarafından büyük tepki gösterildi.

UKRAYNA ASKERİ ÇIKTILAR

İngiliz Daily Star'ın haberine göre, görüntülerdeki askerlerin Ukraynalı tutsaklar olduğu öne sürüldü. Ukraynalı askerlerin ellerinin arkada bağlı olduğu görüntülerde gözleri kapalı şekilde Kadirov'un evine doğru yürüdükleri görülüyor.

Haberin Devamı

16 yaşındaki oğlu Ahmet Kadirov'un, babasına köle olarak hediye ettiği söylenen Ukraynalı askerlerin ise kimlikleri henüz belirlenemezken Kadirov, sosyal medyada yaptığı paylaşımda çocukları; 16 yaşındaki Ahmet, 15 yaşındaki Eli ve 14 yaşındaki Adam'ın Rusya-Ukrayna savaşında cephe hattını ziyaret ettiklerini söyledi.

Üç çocuğunun da düşman mevzilerine yaklaştıklarını ve ilerleyen Rus askerlerine koruma sağladıklarını söyleyen Kadirov, çocuklarının savaş alanında silahlarla ateş ettiği ve poz verdiği görüntüleri de paylaştı.