Dünya 'CIA ve MOSSAD peşimde' dedi, dört gün sonra öldürüldü

'CIA ve MOSSAD peşimde' dedi, dört gün sonra öldürüldü

Paylaş
'CIA ve MOSSAD peşimde' dedi, dört gün sonra öldürüldü

ABD’li kripto para uzmanı Nikolai Mushegian, istihbarat birimleri CIA ve MOSSAD’ın onu öldürmek için peşinde olduklarını iddia ettikten dört gün sonra ölü bulundu. Şüpheli bulunan bu ölümle ilgili komplo teorileri tartışılıyor.

ABD merkezli ödünç kripto para platformu MakerDAO'nun kurucusu Nikolai Mushegian (26), Porto Riko sahilinde ölü bulundu. Genç yaştaki bu ani ölümünün ardından son paylaşımları gündeme geldi. Zira Mushegian, cesedinin bulunduğu 1 Kasım'dan dört gün önce sosyal medyada cinayet kurbanı olma ihtimalinden bahsetmişti. Mushegian, “CIA ve MOSSAD ile pedofil elitlerin Porto Riko ve Karayipler'de seks trafiği yürüttüğünü, ajan olduğunu iddia ettiği eski sevgilisi tarafından tuzağa düşürüldüğünü ve işkence ile öldürüleceğini” yazmıştı.

Haberin Devamı

‘KIYAFETLERİ ÜZERİNDEYDİ’

Eylül ayında da “Beni bekleyen senaryolar: 1) CIA tarafından intihar süslü cinayet 2) CIA’in kölesi olmak” yazmıştı. Bir sörfçü tarafından cesedi bulunan Mushegian'ın boğulduğu sanılıyor. Ancak üzerinde kıyafetlerinin ve cüzdanının olması başkaları tarafından deniz kenarına atılma ihtimalini gündeme getirdi. Öte yandan bazı tanıdıkları kız arkadaşından ayrıldıktan sonra köpeğiyle yaşadığını ve birkaç kez psikiyatrik yardım aldığını söyledi. Kripto para yatırımcısı Michael Terpin ise, “Onu, özellikle bu kadar dalgalı, zor bir suda yüzmeye çıkacak biri olarak tanımıyorum. Kazara ölme imkanı yok” dedi.

‘EPSTEIN GİBİ’

Nikolai Mushegian’ın ölümü, 2019’da hapiste ölü bulunan ABD’li milyarder Jeffrey Epstein’ı akıllara getirdi. Küçük kızları elit dostları için fuhuşa zorlamakla suçlanan Epstein’ın ‘intihar’ denilen ölümündeki şüpheler gizemini koruyor.

Haberin Devamı