Dünya Cinsel organından bardak çıktı! 4 yıldır bu şekilde yaşıyordu

Cinsel organından bardak çıktı! 4 yıldır bu şekilde yaşıyordu

Paylaş
Cinsel organından bardak çıktı! 4 yıldır bu şekilde yaşıyordu

İdrar yolu enfeksiyonu şikayetiyle doktora giden 45 yaşındaki kadının rahminden 8 santimlik cam bardak çıkarıldı. Doktorlar cam bardağın fantezi amacıyla kullanıldığını ancak kadının doktora gitmesinden çekindiğinden dolayı 4 yıldır bu şekilde yaşadığını belirtti.

Posta.com.tr / 45 yaşındaki Tunuslu kadın, idrar yolu enfeksiyonu şikayetiyle doktora gitti. Ancak doktorlar muayene sırasında şoke eden gerçekle karşılaştı. Kadının rahminde 8 santimlik bir mesane taşı, içinde de cam bardak vardı. Kadın, yıllar önce bardağı fantezi amaçlı kullandığını ifade etti. İlginç vaka ve tarama görüntüleri bir tıp dergisinde yayınlandı. Kadının birkaç kez sistit (mesane iltihabı) geçirdiği ancak daha önce hiç doktora gitmediği belirtildi. Ayrıca kadının idrar kaçırma şikayetinin de olmadığı açıklandı.

Haberin Devamı



Mesane taşları genellikle küçüktür ve birkaç santimi geçmez. Ancak Tunuslu kadının mesane taşının 8 santimetre olması doktorları hayrete düşürmüştü. Zira mesane taşı, cinsel organdaki bardağın etrafını çevrelemişti.

AMELİYATLA ÇIKARILDI


Doktorlar kadını derhal ameliyata aldı ve taşı çıkardılar. Kırılan taşın içindense kadının yıllar önce kullandığı cam bardak çıktı.