Dünya Dehşet evi

Dehşet evi

Paylaş
Dehşet evi

İngiltere'de bir evde son derece kötü koşullarda yaşayan 35 köpek ile 7 çocuk bulundu. Köpekler zayıf, yaşları 4 ila 17 arasında değişen çocukların bazıları köpek pisliğine bulanmış durumdaydı. Çocukların bakımı için devletten aylık 7 bin sterlin alan anne Gemma Brogan ile baba Christopher Bennett’a 6'şar yıl hapis cezası verildi.

İngiltere Sussex'de 14 Haziran 2021'de ihbar üzerine bir eve giden polisler, 3 odalı evde 35 köpek ve 'iğrenç' koşullarda yaşayan 7 çocuk bulundu. Çocuklardan biri, ölü bir köpeğin yanında uyuyordu, 7 yaşında olmasına rağmen üzerinde sadece bebek bezi vardı ve vücudu köpek pisliğiyle kaplanmıştı. Köpeklerin tüyleri de dışkıyla kaplıydı ve her biri çok zayıftı.

Haberin Devamı

DEVLET YARDIMI

Yaşları 4 ila 17 arasında değişen çocuklar ile köpekler korumaya alındı. Üstelik baba Christopher Bennett (35) ve anne Gemma Brogan (41), çocukların bakımı için devletten ayda 7 bin sterlin (149 bin lira) yardım alıyordu. Çocuklardan 4'ü koruyucu aileye verildi. Önceki gün görülen duruşmada çift 6'şar yıl hapis cezası aldı.