Dünya Dehşet planı sahte tetikçiye takıldı

Dehşet planı sahte tetikçiye takıldı

Paylaş
Dehşet planı sahte tetikçiye takıldı

ABD’de boşanmak üzere olduğu kocasını öldürtüp sigorta parasını almak isteyen kadın, karanlık ağlardan kripto para ile kiralık katil tutmaya kalkıştı. Site sahte çıkınca yakayı ele verdi.

ABD’nin Kuzey Carolina eyaletinde lisede tanışıp aşk yaşamaya başlayan Gabe Scott (37) ve Kristy Lynn Felkins (37) evlendi. 12 yıllık evliliklerinde iki çocukları oldu. Anlaşamamaya başladılar. 2016’da boşanmaya karar verdiler.

Haberin Devamı

O dönemde Gabe’in dünyası polisten aldığı bir haberle adeta başına yıkıldı. Eşi Kristy’nin bir tetikçiyle yazışmaları ortaya çıkmıştı. Kristy, 12 Bitcoin (kripto para) karşılığında eşinin öldürülmesi için bir tetikçiyle pazarlık yapmıştı.

10 YIL HAPİS

Bu kişiye karanlık ağlardaki Besa Mafia isimli bir site aracılığıyla ulaşmıştı. Ancak bu site dolandırıcılık yapıyordu, tetikçilik hizmeti de sahteydi. Bir hacker yazışmaları ele geçirip polise haber verdi. Polis, IP adresi, kripto para gönderilen telefon numarası ve hesap bilgilerinin örtüştüğünü belirleyince harekete geçti.

Kristy gözaltına alındı. 2020’de suçlu bulunan Kristy’nin dün görülen ceza davasında 10 yıl hapsi istendi. Gabe, “Tüm bu planı evimize ve birlikte yaptırdığımız hayat sigortasına konmak için kurgulamış” dedi.

Haberin Devamı