Dünya Dönme dolapta dehşet

Dönme dolapta dehşet

Paylaş
Dönme dolapta dehşet

ABD Califorina’da Santa Monica iskelesindeki dönme dolaba tırmanan bir kişi, sırt çantasında bomba olduğunu iddia etti. Dönme dolabın alt taraflarındakiler platformlu vinç ile tahliye edildi. Fakat aralarında çocukların da olduğu birçok kişi üst bölmelerde mahsur kaldı. Zanlı, 2 saat süren müzakereler sonucunda teslim olurken çantasından bomba çıkmadı.

ABD Califorina'daki Santa Monica kenti önceki gün kabus dolu saatler yaşadı. İskeledeki 40 metrelik dönme dolaba tırmanan bir kişi, sırt çantasında bomba olduğunu iddia etti. Bunun üzerine dünyanın güneş enerjisiyle çalışan tek dönme dolabında büyük panik yaşandı. Hamas'ın İsrail'e düzenlediği saldırı nedeniyle dünyanın terör alarmında olduğu bir dönemde meydana gelen olayda yerel saatle 14.35'de ihbarı alan polisler hemen olay yerine gitti.

Haberin Devamı

10 DOLARA EZİYET

Önce bölgedekiler tahliye edildi. Sonra da getirilen platformlu vinçle dönme dolabın alt tarafındaki bölmelerde bulunanlar tahliye edildi. Fakat kişi başı 10 dolar (277 lira) ödeyerek dönme dolaba binip üst tarafta kalan aralarında çocukların da bulunduğu kişiler kurtarılamadı. Bu sırada müzakereciler de dönme dolaptaki adamla pazarlık yapıyordu. Sonunda 16.30’da ikna edilen adam, dönme dolaptan indi. Zanlı tutuklanırken çantası boş çıktı.

Dönme dolapta bomba iddiası panik yarattı