Dünya Düğün günü eşini başkasıyla bastı! Yarı çıplak yakalandı

Düğün günü eşini başkasıyla bastı! Yarı çıplak yakalandı

Paylaş
Düğün günü eşini başkasıyla bastı! Yarı çıplak yakalandı

En mutlu gününde düğün öncesi eşini görmek için düğün arabasına giden kadın, burada müstakbel eşini başka bir kadın ile birlikte yakaladı. O anlar kameraya böyle yansıdı.

Posta.com.tr | Düğüne yalnızca dakikalar kala üzerinde gelinliği ile evleneceği adamı başka bir kadınla basan kadının görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Haberin Devamı

Sosyal medyaya bomba gibi düşen görüntülerde düğün arabasının içinde başka bir kadın ile yarı çıplak bir şekilde görüntülenen damat, daha sonra gelin tarafından basılıyor.

Düğüne dakikalar kala damadı böyle bastı En mutlu gününde düğün öncesi eşini görmek için düğün arabasına giden kadın, burada müstakbel eşini başka bir kadın ile birlikte yakaladı. O anlar kameraya böyle yansıdı.

KÜFÜRLER EDEREK BAĞIRDI

İspanyolca konuşulduğu anlaşılan ancak hangi ülkeden olduğu belli olmayan görüntülerde bir kişinin, damada sinkaflı küfürler ederek bağırdığı duyuldu.

Üzerinde gelinliği ile şoke eden tabloyla karşı karşıya kalan gelin ise gözyaşlarına hakim olamadı. Etrafındakiler tarafından su içirilerek sakinleştirmeye çalışan genç kadının yaşadığı şok adeta yüzüne yansıdı.

DÜĞÜN DEVAM ETTİ Mİ?

Damadın başka biriyle basılmasının ardından düğünün devam edip etmediği net olarak bilinmezken sosyal medya kullanıcıları olayın kurgu olabileceği ihtimali üzerinde durdu.

Haberin Devamı