Dünya Dünyanın en ilginç iş ilanı! Gören hayrete düşüyor

Dünyanın en ilginç iş ilanı! Gören hayrete düşüyor

Paylaş
Dünyanın en ilginç iş ilanı! Gören hayrete düşüyor

İngiltere'de açılan ve dünyada ses getiren ilginç iş ilanı görenlerin dikkatini çekti. Bölgenin en büyük sorunu için verilen iş ilanının detayları oldukça farklı.

Blackpool Hayvanat Bahçesi, büyük kuş kostümleri giyecek ve günlerini baş belası martıları korkutarak geçirecek bir grup insan aradığını açıkladı.

Haberin Devamı

Bu iş ilanıyla birlikte kuşların hem ziyaretçilerden hem de hayvan barınaklarından yiyecek çalmasını engellemek ve hayvanat bahçesini ziyaret edenler için iyi bir deneyim sağlanması amaçlanıyor.

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada başarılı olan adayların 'Ziyaretçi Hizmetleri' ekibine 'Martı Caydırıcıları' olarak katılacakları açıklandı.

Söz konusu iş ilanının açıklamasında ise şu ifadelere yer verildi:

Martıları ana ziyaretçi yemek alanlarımızdan uzak tutmak için elimizden geleni yapmalıyız, bu nedenle "Martı Caydırıcıları" olarak Ziyaretçi Hizmetleri ekibimize katılacak bir ekip arkadaşı arıyoruz.

Öte yandan Blackpool Hayvanat Bahçesi 1.000'den fazla hayvana ev sahipliği yapan oldukça büyük bir yer. Sahil kasabasında yer alan hayvanat bahçesinin ise aylardır en büyük sorunu martılar. (Milliyet)