Dünya Dünyanın gözü önünde vahşet! Babasının başını kesip yayında gösterdi: Bir hain olarak cehennemde kalacak

Dünyanın gözü önünde vahşet! Babasının başını kesip yayında gösterdi: Bir hain olarak cehennemde kalacak

Paylaş
Dünyanın gözü önünde vahşet! Babasının başını kesip yayında gösterdi: Bir hain olarak cehennemde kalacak

ABD'de yaşayan Justin Mohn, evinden çektiği bir video ile tüm dünyanın gündemine oturdu. Çektiği videoda federal hükümetin bir çalışanı olduğunu söylediği babasının kesik kafasını tutan Mohn, üst düzey yetkililerin başına ödül koyarak insanları vahşete yönlendirdi.

ABD’nin Pensilvanya eyaletinde yaşayan 32 yaşındaki Justin Mohn, sosyal medya platformu YouTube’da paylaştığı video ile dünyanın gündemine oturdu.

Haberin Devamı

Babasının bir ‘federal hükümet çalışanı’ olduğunu söyleyen Mohn, ABD hükümetini ülkeyi ‘yok ettikleri’ ve göçmenlere yol gösterdikleri için ihanetle suçladı.

"İHANET EDEN BİRİ OLARAK SONSUZA KADAR CEHENNEMDE KALACAK"

Yaklaşık 14 dakikalık video boyunca hükümeti ve eylemlerini eleştiren Mohn, şu ifadeleri kullandı:

Elimdeki, 20 yılı aşkın süredir federal hükümet çalışanı olan babam Mike Mohn’un kafası. O şimdi ülkesine ihanet eden biri olarak sonsuza kadar cehennemde kalacak.

Mohn’un, babasının kesik kafasını elinde tutarak gösterdiği video yaklaşık 6 saat boyunca yayında kaldı. Bazı kullanıcılar bunun bir sanat formu olduğunu bile düşündü. Kısa süre içinde trendler arasına giren video, 6 saat sonra yayından kaldırıldı.

ÜST DÜZEY YETKİLİLERE SUİKAST ÇAĞRISI

Öte yandan videoda başta FBI Direktörü Christopher Wray, Adalet Bakanı Merrick Garland ve eski Adalet Bakanı Bill Barr’ın da bulunduğu üst düzey yetkililerin başına 1 milyon dolar ödül koyduğunu söyleyen Mohn, yerel saat ile 19.00’da düzenlenen operasyonla yakalandı.

Haberin Devamı

Mohn’un evine düzenlenen operasyonda banyoda babası Michael Mohn’un başsız cesedi bulundu.

"MOHN, ÇOK FAZLA KİŞİYE ULAŞMIŞ"

Eve düzenlenen operasyonun başındaki isim olan polis şefi Joe Bartorilla, o anları şöyle anlattı:

Eve girdiğimizde üst katta baba Mohn’un cansız bedenini bulduk. Toplumda bizi tanıyan, onu ve ailesini tanıyan bazı kişiler bizimle iletişime geçiyor. Çok şey duyuyoruz. Açıkçası, aldığımız çağrılara bakılırsa video çok sayıda kişiye ulaşmış.

Mohn’un söz konusu videoyu yayınladığı kanalda daha önce 4 video paylaştı. Bunların birinde detone şekilde şarkı söyleyen Mohn, yanında babasının fotoğrafını tutuyordu.

Mohn, babasının kesik kafasını gösterdiği videoda ise ekonomiden şikayet eden ve çoğu Amerikalının artık ‘Amerikan Rüyası’na erişemediğinden bahsetti.