Dünya Eğlenmeye gitmişlerdi, sonu hastanede bitti: İğneli saldırı

Eğlenmeye gitmişlerdi, sonu hastanede bitti: İğneli saldırı

Paylaş
Eğlenmeye gitmişlerdi, sonu hastanede bitti: İğneli saldırı

İngiltere'de gece kulübüne giden iki genç kız, bir anda bayıldı. Önce evlerine götürülen kızlar, nefes alamamaya başlayınca hastaneye kaldırıldı. İğneli saldırıya maruz kaldığı düşünülen kızlar şimdi dışarı çıkmaya bile korkuyor.

Posta.com.tr |Her ikisi de 18 yaşında olan Sophie Ashley ve Charlotte Johnston, gittikleri gece kulübünde eğleniyordu. Sophie'nin o geceden hatırladığı son şey ise kendilerine teklifte bulunan 2 erkeği reddetmeleri ve rahat bırakılmak istemeleriydi. 

Haberin Devamı

İddialara göre iki genç kız, kulüpte eğlenirken iğneli saldırıya uğradı ve ikisi de gece kulübünde bayıldı. Evlerine götürülen iki kız, nefes alamamaya başlayınca hastaneye kaldırıldı. Sophie, yaşadığı korku dolu anları şu şekilde anlatıyor:

Merdivenlerden çıkarken nefesim kesildi ve merdivenlerin başında da arkadaşımın nefesi kesildi. Uyukluyordu. Gece kulübünden son hatırladığım şey dans pistinde olduğum ve bu adamlara benden uzak durmalarını, arkadaşımı ve beni rahat bırakmalarını söylememdir. Ayrıldığımı ve arkadaşımın evine gittiğimi hatırlamıyorum. Çok fazla içmedik. Tüm gün hastanedeydik ve bir doktor bize birilerinin içinde ne olduğu belirsiz iğne sapladığından şüphelendiklerini söyledi. Şoke olduk ve dışarı çıkmaya korktuk. Geceleri uyuyamıyoruz ve yemek yiyemiyoruz. Tekrar buna benzer bir şeyin olmasından korkuyoruz. Ambulansın geldiğini ve bana kalp masajı yapıldığını bile hatırlamıyorum.

Haberin Devamı


Gece kulübünden yapılan açıklamada polisinin çağrıldığı ve iğneli saldırı iddialarının araştırıldığı belirtildi. Kulüp ayrıca iğneli saldırıya uğradığını düşünen kişilerin polisle iletişime geçmesini istedi. Kulüpte yaşanan gecenin güvenlik görüntüleri polisle paylaşıldı.