Dünya Elon Musk'tan Twitter çalışanlarına ağır tehdit

Elon Musk'tan Twitter çalışanlarına ağır tehdit

Paylaş
Elon Musk'tan Twitter çalışanlarına ağır tehdit

Twitter'ı satın aldıktan sonra yaptığı değişikliklerle dikkatleri üzerine geçen Elon Musk, son hamlesiyle yine çok konuşuldu. Kadın çalışanlarını işten çıkaran ve kuzenlerini işe alan Musk bu kez Twitter çalışanlarına ağır tehditte bulundu.

Posta.com.tr | Dünyanın en zengin iş insanların biri olan Elon Musk'ın Twitter'ı satın alması tüm dünyada yankı uyandırmıştı. Ekim ayında Twitter'ı devraldıktan sonra ilk iş olarak  üst düzey yöneticileri ve  7 bin 500 çalışanın yarısını işten çıkaran Musk, şirkete kuzenlerini doldurmuştu. Musk şimdi de Twitter'da neler olup bittiğini yakından görmeye çalışan medyaya karşı bir savaş başlattı. 

Haberin Devamı

ÇALIŞANLARA TEHDİT

Elon Musk, Twitter çalışanlarına gönderdiği mailde ağır tehditlerde bulundu. Musk, çalışanlarına şirket bilgilerini medyaya sızdırarak ifşa etmemeye dair anlaşmayı ihlal etmeleri halinde ciddi yasal sonuçlarla karşı karşıya kalacaklarını belirtti.

Mailde Musk, çalışanlara "Gizli Twitter bilgilerinin sızdırıldığı kanıtladığı gibi, şirketimizde birkaç kişi şirketin çıkarlarına aykırı bir şekilde hareket etmeye devam ediyor. Bu yalnızca bir kez söylenecek: İmzaladığınız sözleşmeyi açıkça ve kasıtlı olarak ihlal ederseniz, yasanın tüm sorumluluğunu kabul etmiş olacaksınız ve Twitter derhal tazminat talep edecektir" dedi.

Çalışanlardan Musk'ın yönergesini anladıklarını gösteren bir taahhütname imzalamaları istendi. Maile geri dönüş yapmak için süre verildi.

Haberin Devamı