Dünya Elvis Presley'nin kızının ölümünde 'zayıflama hapı' detayı

Elvis Presley'nin kızının ölümünde 'zayıflama hapı' detayı

Paylaş
Elvis Presley'nin kızının ölümünde 'zayıflama hapı' detayı

Elvis Presley'nin kızı Lisa Marie Presley, kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiş, cansız bedeni temizlik görevlisi tarafından bulunmuştu. Yapılan incelemede Lisa Marie'nin kanında rastlanan maddeler ürkütücü gerçeği ortaya çıkardı.

Posta.com.tr | Rock Kralı Elvis Presley'nin 54 yaşındaki kızı Lisa Marie Presley, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Lisa Marie, evinde görevli bir temizlik görevlisi tarafından bilinçsiz şekilde yerde yatarken bulundu. Presley'in ilk eşi olan Danny Keough, hemen geçmişte birlikte yaşadıkları eve giderek ona kalp masajı yaptığı belirtildi.

Haberin Devamı

Olay günü orada olduğu iddia edilen bir kaynaktan alınan bilgiye göre, oradaki birileri Presley'in nabzını yeniden kazanmasına yardımcı olmak için olay yerinde en az bir kez adrenalin olarak bilinen epinefrin verdi.

Hemen olay yerine doğru harekete geçen acil servis ekipleri Presley'i hayata döndürmeyi başardı. Acilen hastaneye kaldırılan Presley, burada tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Lisa Marie Presley'nin trajik ölümünden önce kullandığı ilaçlar ortaya çıktı. TMZ'ye konuşan aileye yakın kaynakların aktardığına göre Lisa, yıllarca bağımlılıkla mücadele etmişti. Kırmızı halıda 'en iyi şekilde görünebilmek' için yaptıklarıylaysa sağlığını son derce kötü etkilemişti. 

Lisa Marie, Oscar'a aday gösterilen başrol oyuncusu Austin Butler ile birlikte Baz Luhrmann yönettiği  “Elvis” filminin tanıtımını yapıyordu.

Haberin Devamı

2023 Altın Küre Ödül Töreni'nde kırmızı halıda yürümeden yalnızca iki ay önce estetik ameliyat olan 54 yaşındaki Lisan Marie'nin 15 ila 20 kilo vermek için zayıflama hapı kullandığı iddia edildi. Lisa Marie, zayıflama haplarının yanında uyuşturucu madde de kullanıyordu. 

MİLYONLARCA DOLAR BORCU VARDI

Lisa Marie'nin öldükten sonra ise milyonlarca dolar borcu olduğu ortaya çıktı. Lisa'nın iki hayat sigortası poliçesini nakde çevirdiği ve 4 milyon dolarlık borcunu ödemek için paranın üçte birini almayı planladığı iddia ediliyor. 

Lisa Marie'nin 25 milyon dolarlık hayat sigortası poliçesinin yanı sıra 10 milyon dolarlık bir poliçesi daha olduğuna inanılıyor. Aile kaynakları ise üçüncü bir hayat sigortası poliçesinin değerinin 10 milyon dolar olduğunu söylüyor. 

TMZ'de yer alan habere göre Elvis ve Priscilla Presley'in tek kızı olan Lisa Marie'nin sigortadan 2 milyon dolar alabilmek için evrak doldurduğu, ancak poliçenin bir evrak hatası nedeniyle asla nakde çevrilmediği bildirildi. 

SERVETİNİN 100 MİLYON DOLARINI HARCADI

Lisa Marie'nin bağımlılıkla mücadele ettiği süre boyunca servetinin 100 milyon dolarını harcadığı iddia edildi. Lisa Marie'nin borçları ödendikten sonra kalan servet, kızı Riley Keough ile ikizler Finley ve Harper Lockwood arasında paylaştırılacak.

Haberin Devamı

Öte yandan Lisa Marie'nin annesi 77 yaşındaki Priscilla Presley, kızının vasiyetine itiraz ediyor. Zira bu vasiyette Priscilla hak sahibi değil. Priscilla, vasiyetnamede "2016'da yapıldığı iddia edilen bir değişikliğe" itiraz ederek Los Angeles Yüksek Mahkemesi'ne başvurdu.

The Post'a konuşan bir kaynak ise Priscilla'nın bu hamlesinin 'kesinlikle para kapmak için' olduğunu iddia etti.