Dünya En baba müdür

En baba müdür

Paylaş
En baba müdür

ABD’de bir okulda uyarı almak için müdür odasına yollanan küçük kızın hayatı değişti. Müdür perişan haldeki ailesi olmayan kızı, karısıyla birlikte evlat edindi.

ABD'nin Arizona eyaletinde Campbell Ortaokulu'na giden Raven Whitetaker-Smith, kantinde yemek fırlatınca disiplin sürecine alındı. Azarlayıp uyarı vermesi için müdür Jason Smith'in odasına yollandı. Ancak müdür, karşısında perişan halde bir kız çocuğu bulunca neye uğradığını şaşırdı. Kızın saçları bit içindeydi, vücudunda çürükler vardı. 11 yaşındaki Raven, koşulları çok kötü olan bir grup evinde yaşıyordu. Kimsesizdi. Hikayesini dinlediği Raven'e yardım etmeye karar veren müdür, durumu karısı Marybeth Smith'le paylaştı. Marybeth ve Jason'ın çocukları olmuyordu.

Haberin Devamı

ARTIK ÜNİVERSİTELİ

Çünkü Marybeth kısırdı. Daha önce birkaç çocuğa koruyucu ailelik yapmışlardı. Karşılarına Raven'in çıkmasının tesadüf olmadığına inanan çift, onu evlat edinmeye karar verdi. Prosedürler 2017'de tamamlandı. Raven, mutlulukla kucaklandığı bir aileye ve yuvaya kavuştu. Akademik başarısı arttı. Kentucky Üniversitesi'ne kabul edildi. Bugün 18 yaşında olan Raven, sosyal hizmet uzmanı olmak için eğitim alıyor. Onun bu alanı seçme nedeni de ailesinin verdiği sevgi ve bağlılık oldu. Raven, "Evlat edinilmeseydim şimdiye kadar çoktan ölmüş olurdum. Hijyenden uzak koşullarda yaşıyordum" dedi.